Šta je novo?

Kuciste

Miki5

Čuven
Učlanjen(a)
06.01.2002
Poena
609
imam mesto u stolu u koje staje samo staro AT kuciste, pa mi treba atx kuciste takve sirine
da li ATX kucista koja su manje sirine, mislim da ih zovu micro, primaju sve ploce ili samo neki micro format, ili se varam?

da li se moze nekako prepraviti staro AT midi tower na ATX?

Miki5 je napisao(la):
da li se moze nekako prepraviti staro AT midi tower na ATX?

Zo se zove ono, od dupeta oko. Mislim da to nije dobra varijanta. Mnogo je bolje naci jos 2,5 cm mesta nego seci limove, budziti kuciste i sl. :wave;

Ako mislis na sirinu od 180mm onda je moguce pronaci ovakva nova ATX kucista! Jedan primer je chieftec o kojem sam pisao u tredu o njemu! Isto sam skoro video i jedno jeftino kuciste iste sirine!

Ogranicenje u formatu ploca pre moze da dodje od dubine i visine kucista! To treba obavezno isto da proveris ako imas ograniceni prostor u koji moras da ga smestis!

Teoretski mislim da bi zamenom napajanja mogao prepraviti staro AT kuciste, a dali prakticno moze zavisi od njega samog! Ja ipak to nikad nebi radio!

no name je napisao(la):
Ako mislis na sirinu od 180mm onda je moguce pronaci ovakva nova ATX kucista! Jedan primer je chieftec o kojem sam pisao u tredu o njemu! Isto sam skoro video i jedno jeftino kuciste iste sirine!

Ogranicenje u formatu ploca pre moze da dodje od dubine i visine kucista! To treba obavezno isto da proveris ako imas ograniceni prostor u koji moras da ga smestis!

Teoretski mislim da bi zamenom napajanja mogao prepraviti staro AT kuciste, a dali prakticno moze zavisi od njega samog! Ja ipak to nikad nebi radio!

da li mozes da mi kazes gde si video ta no-name kucista koja su siroka 18 cm?
pozdrav

Nazad
Vrh Dno