probeat je napisao(la):Da li ima NEO kucista sa horizontalnim napajanjem?
probeat je napisao(la):Na testtu NEO kucista sa strane Na prvi pogled kazu da je napajanje vertikalno postavljene? Sta je sad tacno?
Jel se mogu koristiti za AMD K7?
Cvele je napisao(la):Ja bih ti preporucio DTK.Tu je negde oko 60 evra!
hahahaaa,ovo je najaca fora koju sam skoro cuo.Kakav bre Hipo... sa DTK limom?Sta ti to znaci, kuciste je ili DTK ili Hipo...jaksa je napisao(la):i ja, a za malo manje u stvari dosta manje para, hipomedia sa dtk limom.
neo lim nisam video, ali ovaj sto ga ima hipomedia je sasvim kao dtk i ok, ako je lim bitan, al bar ne sece prste:wave;
simpson H je napisao(la):hahahaaa,ovo je najaca fora koju sam skoro cuo.Kakav bre Hipo... sa DTK limom?Sta ti to znaci, kuciste je ili DTK ili Hipo...![]()
![]()
e sada ako ima tolikih prevaranata da ukradu fenomenalno DTK napajanje i poture vam neke orlove u DTK lim i neko se navuce na to....
![]()
![]()
![]()
kUdtiHaEX je napisao(la):Ja imam JNC...****** jedno, bucan ubija me u pojam![]()
probeat je napisao(la):Gde ima NEO 300W u BG da se nadje?
Moj savet ti je da se ne zaleces, vec da prvo probas sve to na tih 230W... I ja sam tako isto mislio, i na bombu uzeo odmah DTK 300W, kao nece mi biti dovoljno za KR7A, GF3, Morgana, 7200 hard i 2 osmice... medjutim, kada sam jednom experimentalno probao sve to na tih istih DTK-ovskih 230W, sve je radilo k'o sat!sinke je napisao(la):Ja imam problem sto imam DTK 230w i hocu sad da kupim umesto durona XP1600+ i verovatno jedan CDRW a imam ventilator jos u kucistu koji vucec struju mada za sad radi stabilno (kucam u drvo) ali hocu kad budem uzimao rezaac i XP da stavim neko od 300-350w ali ne bih da trosim puno para, prodao bi dtk posto mislim da nece biti dovoljno ali sta uzeti, koliko kostaju chieftech ili kako se vec pise ?
Mislim da bi mogao da istrpi i taj 1600+, naravno, bez O/C-a.<Mancha> je napisao(la):230 je mozda dovoljno za Morgan, ali nikako za XP. Mozda ce ti i raditi, ali ne dugo (ja povremeno u servisu i prikljucim 235W napajanje na XP-a, ali samo kratko radi probe). U pitanju je cista matematika. Uzmi bar 300w i vodi racuna o amperazama koje su naznacene na samom kucistu. Narocito ako mislis da overklokujes taj 1600+.
CAR je napisao(la):Moj savet ti je da se ne zaleces, vec da prvo probas sve to na tih 230W... I ja sam tako isto mislio, i na bombu uzeo odmah DTK 300W, kao nece mi biti dovoljno za KR7A, GF3, Morgana, 7200 hard i 2 osmice... medjutim, kada sam jednom experimentalno probao sve to na tih istih DTK-ovskih 230W, sve je radilo k'o sat!
To napajanje je mnogo dobro... 'bes mi sve, bolje je sigurno za klasu od JNC-ovskih 300W.
Pa kada vec pomenu matematiku,svi uredjaji + procesor +cooleri nama shanse da predju 200w.Prema tome Mancha ne siri dezinformacije.I sam si pomenuo amperaze koje su najbitnije.DTK 230w je vrhunsko napajanje koje je bolje od svih,350w noname napajanja<Mancha> je napisao(la):230 je mozda dovoljno za Morgan, ali nikako za XP. Mozda ce ti i raditi, ali ne dugo (ja povremeno u servisu i prikljucim 235W napajanje na XP-a, ali samo kratko radi probe). U pitanju je cista matematika. Uzmi bar 300w i vodi racuna o amperazama koje su naznacene na samom kucistu. Narocito ako mislis da overklokujes taj 1600+.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari