Šta je novo?

kuciste

benchaman

Slavan
Učlanjen(a)
02.02.2005
Poena
319
u potrazi sam za kucistem, pa mi treba savet i predlog nekoga ko je vise upucen, a evo sta od kucista ocekujem:
-da bude veliko, sto vece :)
-da ima predvidjena mesta za vent. 12ice napred i nazad, i na stranici zbog cpu-a-graficke i sl. i eventualno na stranici kod hdd-a
-da ima dosta mesta za hdd i da se postavljaju onako sa strane
-ne bi bilo lose da ima sistem za postavljanje uredjaja sa sinicama i sl.
-da je tiho
-da lici na nesto, ali ovo nije preterano vazan uslov
-da ga mogu kupiti kod nas, a jos najbolje u Hrvatskoj u HG spotu npr.
-pa sad i cena da bude do nekih, ma sta ja znam, da ne govorim cifru, ali ne nesto vise od 60-70e ako je moguce.

providne stranice prc-mrc mi ni otprilike ne treba, PSU mi ne treba...

pozdrav

odnos cena/kvalitet i ostalo sta dobijam time je ipak na strani velikog chieftec-a, bar meni, ali ukusa i potreba je puno i svakako da boljih ali i daleeko skupljih kucista ima...dok na kraju ipak shvatite da je to kutija;)

Ipak mi je presudno sto Chieftec ima hard da stavis sa strane.
Nisam video da Termaltake ima tu mogucnost u nekom modelu.

Zbog cega treba da budu sa strane hardovi, Armor ima napred iza 120mm mesta za 3 hdd-a i pozadi ispred 90mm venta za jos 3 plus 5,25 mesta. Sto se tice odnos cena kvalitet TT i Chief verovatno je malo na strani Chiefa, medjutim ako hoces da uzmes dodatne ventilatore uz to svetlece i providnu stranicu cena Chiefa raste tako da nije tako velika razlika kao sto se na prvi pogled cini. U svakom slucaju ukusi su razliciti sta god da odaberes od te dve firme tesko da ces se pokajati

Ne bih da smaram sa Stackerom, al' eno čovek prodaje za 100 evrića u oglasima

http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=104362

što se tiče ovih novih, videh taj TT i meni svi TTovi izgledaju nekako previše šareno, makar bili i samo crni, opet mi to nekako... hmmmm... šljašti, ako me razumete. :p Mada su iz CM stvarno preterali sa cenama novih Stackera, a ne vidim neka drastična poboljšanja od prvog modela sem što su smanjili broj 5.25 uređaja i povećali broj 12cm ventilatora. Otprilike. ;) Inače je čovek u gornjem oglasu okačio i link na site sa dosta dobrim fotkama kućišta, što se tiče dubine, ne verujem da će da fali nekome. Sedeo (i zavirivao pomalo unutra) za XaserIII i jeste to čvrsto, stabilno, ali brateeee, onaj plavi natpis spreda... :S: Možda sam samo ja previše konzervativan, ali čak mi i ovi big Chiefteci bolje izgledaju od bilo kojeg TTa.

Sad nešto gledam prvi post, pa da se izvinEm, pošto nema stavljanje hardova sa strane ne ispunjava sve uslove. Sorry.

Poslednja izmena:
Ili sto bi se reklo, moze da se iskljuci da ne svetli ;)

Mada, meni se dopada kako izgleda.

xaser III...182eu...ali sa psu.....ko voli neka izabere...ali dati toliki novac za kantu...mozes dobar Cpu za te pare:D

Poslednja izmena:
Zna li ko gde jos ima da se nabavi kuciste Spire Full Tower Server Case SwordFin ? Bese pre par meseci u Pakomu, ali sad ga nema vise:wall:
Ispade da kad ga ima ja nemam kesha, a kad ga nema, kesha ima:mad:

Vrh Dno