lep je Mistique nego sta,extra deluje. ja sam tt soprano 101 uzeo bas zbog crne plastike,slaze mi se sa monitorom,a i volim da je nenametljivo. hladjenje je odlicno reseno jer tok vazduha udje bas odozdole preko hard diskova pa napolje a sa str na pomenutoj providnoj plastici imas otvor za 12 ili 8icu koja bi trebalo da izvlaci vruc vazduh od graficke napolje i samim tim jos vise pojacava protok vazduha preko diskova,to sam proverio u praxi funxionise odlicno ali nema ni potrebe,ne ukljucujem taj 'fan' jer je Sapphire ladan ko zmice.I napred imas mesto za 12icu,ortak stavljao,keze da je promaja extra ali i da nema potrebe jel dzaba ubacuje prasinu i lepi na filter... tako da ne brini za air flow kroz kuciste... A od moje ATI4850 do drzaca hard diskova(kaveza) ima jos oko cetri cm rekao bih,taman je stala kartica.Ne znam kolike su te nove kartice vece od moje pa ne mog proveriti tacno u cm.za hdd ima 5 mesta tkz fiokica tako da kablovi od napajanja kartice nikako ne smetaju i vazduh lepo cirkulise... nadam se da sam ti bio jasan,ne navijam za TT samo opisujem kakvo je moje iskustvo,jer NZXT Apollo nisam ni video uzivo... sve dimenzije imas na sajtu proizvodjaca barem sto se TT tice a rekao bih da su vrlo slicno upakovana kucista 4 PHENOM II