Šta je novo?

Kuciste (napajanje)

acca

Čuven
Učlanjen(a)
25.01.2002
Poena
619
Moram da promenim napajanje. S'obzirom da mi je kuciste sa vertikalnim napajanjem razmisljam o promeni i kucista. Sta predlazete, sta menjati samo napajanje ili i kuciste i koji su vasi predlozi u slucaju bilo koje varijante od ove dve. Takodje dobro dosle bi i priblizne cene i prodavci. E da napajanje bi mi trebalo od min 300 W.

Ukoliko mozes najbolje je da promenis celo kuciste i uzmes neko sa horizontalnim napajanjem. Za manje novca (~35e) imas kucista marke Hipomedia koja nisu losa, imaju prostranu unutrasnjost (spoljasnost, tj. prednja maska je stvar ukusa) i imaju napajanja od 300w za koja sam cuo da su solidnog kvaliteta. Bolja varijanta koja i kosta vise (~55-60e) bio bi neki DTK model.

Imas kućišta od 30 pa do 130e sad na tebi je da odlučiš, ja imam ovde jedno prelepo NEO kućište za 37e i jedno Mercury crno za iste pare a gore pomenuto HipoMedia je 32e!

A sad ako hoćeš nešto skuplje i naravno bolje onda uzmi Chiefteca za duplo više para!!!

Ne pre me interesuje nesto jeftinije , a dobro (pouzdano) , ako ima tako nesto. Sta predlazes?

I ja sam zadovoljan sa Hipomedia kucistima. Za te pare tesko da se moze naci bolje. Limarija je dobra, naponi u granicama normale. Radi posao ok, za male pare.

Ma dodji da vidis pa sam odluci!!!

063.80.80.757

Pogledaj www.hipomedia.co.yu

Sajt je jos u fazi izrade, ali ces dobiti nesto vise informacija o kucistima Hipomedia.
Inace su sasvim solidna kucista i napajanja su sva od 300W sa termickom zastitom.

Gde se u Beogradu mogu naci ova Hipomedia kucista?

Mozes ih naci u Grappolu (Bjelovarska 11) ili BS Procesoru (Hadzi Nikole Zivkovica 2). Vidi ko ima bolju cenu

Da li mozda imas neki kontakt telefon ili adresu sajta. Na sajtu BS Procesora nisam nasao u ponudi ova kucista!?

acca je napisao(la):
Da li mozda imas neki kontakt telefon ili adresu sajta. Na sajtu BS Procesora nisam nasao u ponudi ova kucista!?
Evo da ti prodam ja moje hand made by Cholak:D

acca je napisao(la):

He, he, idi onda u Logic, Gospodara Vučića 198, 011.414.914 pa kupi kod njih oni ih imaju, kad vec neces kod mene :D

RasetaM je napisao(la):
He, he, idi onda u Logic, Gospodara Vučića 198, 011.414.914 pa kupi kod njih oni ih imaju, kad vec neces kod mene :D
Ma meni je sve jedno gde cu kupiti. Ustvari kupicu tamo gde je najpovoljnije. A koliko vidim ti si iz Vojvodine, bar tako pise, tako da otpadas bez obzira na cenu. Ili si mozda u Bgd-u , ako je tako onda dolazis u obzir. Ja sutra idem u Bgd, pa cu usput uzeti i kuciste, naravno tamo gde je najjeftinije.

Nazad
Vrh Dno