Šta je novo?

Kuciste do 100e.

batat89

Slavan
Učlanjen(a)
31.12.2008
Poena
330
Moja oprema  
Mobilni telefon
Xiaomi 12T Pro
Pristup internetu
  1. ADSL
Posto hocu da kupim novo kuciste moji zahtevi su sledeci:
Glavno da ima jako malo prasine u njem da nemoram svaki mesec dana da ga cistim,
da se napajanje nalazi u doljnjem delu kucista,
da ima providnu stranicu,
da mogu lako da organizujem kablove da se nevide,
da ima dobro hladjenje,
i da je lepo na izgled...

To je to sto me interesuje pa ako ima neko takvo kuciste ili zna neko takvo nek javi...

Poslednja izmena:
i organizacije kablova da se ne vide :)

Ekstra hladjenje i da nema prasine ne idu jedno sa drugim.

Trazis idealno kuciste za 100 evra, moj predlog NZXT Tempest ne ispunjava bas sve uslove ali vecinu da.

ne :)

Onda mora da si se zabunio... :) Ako P182 nema dobar cable management, ne znam koje kućište ima... Bez bušenja i dremelovanja i seckanja tankih limova i aluminijuma naravno, gledamo samo fabrički ;)

Ali dobro, pošto čoveku treba providna stranica i "dobro hlađenje", onda taman neki HAF ili tako nešto, uz dodatak filtera za prašinu.

Poslednja izmena:
koji su teski shit :)

Moja prva pc kuca, bila je obicna Nokia 8870 black,pa solidni codegen briza 6099 black,a sada,fenomenalni Coo..Ma.. HAF 932
popup_image.php

(kod mene vec preko godinu dana),maximalno sam zadovoljan njime,svaka pohvala ,s moje strane.
Naravno,ako si ogranicen budzetom,onda ti preporucujem malo manji,i jeftiniji,ali nista losiji HAF 922.
http://www.techspot.com/review/165-coolermaster-haf-922/
Odlicna ventilacija,niske temp-e hardvera,ne prevelika buka...I dodaj na tih 100 eura jos malo za npr.ovaj haf 922.neces pogresiti, i bices zadovoljan!Dobro kuciste i napajanje su preduslov za stabilan i dugovecan rad bilo kog PC-ja.
Pozz!

Vrh Dno