Šta je novo?

Kuciste CENURION Cooler Master

• Začetnik teme Začetnik teme Bu2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
MISLIM, bash si ga nakitio, skroz je cooler master. nije to lose kuciste, samo sto je mnogo skupo sobzirom da dolazi bez napajanja.

p.s. jedna prijateljska preporuka, ako neko hoce da kupuje cooler master kucista, obavezno da uzima od imtela, posto postoji jos jedna firma (ilmak) koja je kao uvoznik za nasu zemlju, ali iz licnog iskustva mogu da kazem da ko zna da li ce vam ikada odgovoriti na garanciju i da li ce vas ispaliti na ovaj ili onaj nacin.

Bio je i prikaz na Benchmark-u, a i nije nesto nova stvar u pitanju...Ima pola godine otkako je dostupno na nasem trzistu, ako ne i vise. Mada, mozda se neko tek juce ukljucio na Internet, pa video svakakva cudesa na tom mestu 🙂

U svakom slucaju meni se svidja...😉

E bu2 kolko si platio ovog moma(volan) i shto ne uzmesh josh jedan ovakav fan u boji nego jedan crni a drugi sharen???

Uzeo sam ga na Sajam BG prosle godine 130 € Vrh je! Sto se tice fana kod nas mogu da se nadju samo obicni ,crni je dosao uz kuciste a sareni sam kupio u prodvnicu mobitela!?

Poslednja izmena:
Bu2 je napisao(la):
Uzeo sam ga na Sajam BG prosle godine 130 € Vrh je! Sto se tice fana kod nas mogu da se nadju samo obicni ,crni je dosao uz kuciste a sareni sam kupio u prodvnicu mobitela!?

...i gde si nasao nVidia sat,majke ti ??? 🙂

Nvidia.jpg

Poklon!

@bu2 : jesi to ti za volanom ? Posto tvoj topik i trpanje svega sto imas od tehnike na sto da bi nama pokazao ocrtava otplike to godisnje doba....ono, moje gume na kolima su skuplje od svega toga sto ti imas na stolu...a menjam ih svake godine....

edit: kuciste ti se zove CENTURION, zapamti, da znas bar kako se zove to sto imas...

Poslednja izmena:
Vidim da si ljubomoran oce to u tvoje godine , nego pokazi ti sto imas
i one gume majke ti

Nazad
Vrh Dno