Šta je novo?

Hardver Kuciste - Antec NX410 vs MS ARMOR V710 gaming (nekadasnji MS TITAN II PRO)

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

Andrija Denic

Poznat
Učlanjen(a)
21.11.2020
Poena
35
Zdravo svima, planiram da uzmem jedan od ova 2 kucista za sledece komponente:

AMD Ryzen 7 5700G 3.8GHz (4.6GHz)
MSI B550-A PRO
SSD Kingston 1TB M.2 NVMe PCIe 4.0 SNV2S/1000G NV2 Series
G.Skill Ripjaws 2x16GB DDR4
Be quiet System Power 10 650W

Sta mi predlazete koje kuciste od ova 2, cena mi se razlikuje za 300 dinara

Antec NX410 vs MS ARMOR V710 gaming (nekadasnji MS TITAN II PRO) ?​

Zdravo svima, planiram da uzmem jedan od ova 2 kucista za sledece komponente:

AMD Ryzen 7 5700G 3.8GHz (4.6GHz)
MSI B550-A PRO
SSD Kingston 1TB M.2 NVMe PCIe 4.0 SNV2S/1000G NV2 Series
G.Skill Ripjaws 2x16GB DDR4
Be quiet System Power 10 650W

Sta mi predlazete koje kuciste od ova 2, cena mi se razlikuje za 300 dinara

Antec NX410 vs MS ARMOR V710 gaming (nekadasnji MS TITAN II PRO) ?​

Imam Antec nx410, okej je, ima odlican airflow. Jedino sto zameram je sto su ventilatori na molexu i obrcu se uvek na max, pa bi nekome mozda smetalo sto su malo glasniji. Mada kad stavis sluske naravno ne cujes ih. Druga mana je sto ces morati da skines zadnji vent da bi mogao maticnu plocu da usrafis pa nakon toga ga vratis nazad i slotovi za graficku se ne odsrafljuju nego se lome.

Imam Antec nx410, okej je, ima odlican airflow. Jedino sto zameram je sto su ventilatori na molexu i obrcu se uvek na max, pa bi nekome mozda smetalo sto su malo glasniji. Mada kad stavis sluske naravno ne cujes ih. Druga mana je sto ces morati da skines zadnji vent da bi mogao maticnu plocu da usrafis pa nakon toga ga vratis nazad i slotovi za graficku se ne odsrafljuju nego se lome.
Hvala na prenesenom iskustvu.
Licno sam mozda za ms v710 , pa pitam ovde mozda neko zna koji je bolji..

Raijintek Ponos Ultra ili LC-805WB-ON su malo bolji za malo veću cenu...sve zavisi koliko je spreman da plati.

Armor V710 je bolja varijanta od prvobitne dve opcije, po meni, manje ograničenja za veličinu komponenti, ali nema USB-C...

Nazad
Vrh Dno