Šta je novo?

Kucista - iskustva i ponuda?

milanbb je napisao(la):
teorijski to bi moglo da se napravi i za Chieftec jer sva velika kucista imaju prorez ispod prednje maske (donji deo) u koji bi se mogao instalirati filter - cak mislim da jedan od derivata Chiefteca ima tu mrezicu...

Na svom Chieftec kucistu sam skunuo donji deo prednje plasticne maske, "napunio" ga filterom za kuhinski "aspirator" i vratio nazad...radi savrseno, u kucistu nema prasine uopste.

i ja sam se razmisljao o tome - ali cju ipak probati da napravim neki 'izmenljivi filter'...

Ja koristim hirursku masku, zapusio sam sve sitne otvore na kucistu, a napred nalepim parche hiruske maske. Ranije su mi crkla dva ventilatora na procesoru(486-ca je radila vise od godinu dana tako :D ), a i ventilatori postaju buchni kada se napune prasinom. Steta sto samo Macase ima mrezicu...

Da li neko zna gde mogu da se prikljuce jos dva dodatna kulera za kuciste(ukupno 4) ako ploca nema vise slobodnih prikljucaka? Ploca je Abit kt7a.

MV je napisao(la):
Da li neko zna gde mogu da se prikljuce jos dva dodatna kulera za kuciste(ukupno 4) ako ploca nema vise slobodnih prikljucaka? Ploca je Abit kt7a.

Na Molex konektore pomocu adaptera ili rasturi prikljucak za fan pa ubaci zice direktno u molex.

milanbb je napisao(la):
i ja sam se razmisljao o tome - ali cju ipak probati da napravim neki 'izmenljivi filter'...

Ovo je jednostavno....a spolja se lako cisti usisivacem....

Vrh Dno