vkozomar je napisao(la):nasao na ovim adresama, obilje chieftec kucista :banana:
Cartman je napisao(la):bez napajanja su ona koja na kraju imaju oznaku OP, pa onda obilje prerasta u nekoliko
Da taj, fali jedan 5.25 i fali jedan 3.25 ?@! ali takvu sam trazio, posto nemam puno accessories-a,milanbb je napisao(la):Onaj duboki ? Ti su odlicna kombinacija dimenzija i prostora, steta samo sto imaju floppy onaj nesrecni - mogli su tu jos jedan 5.25" da uglave...
Rekoh obilje Chieftec kucista a ne obilje chieftec kucista bez napajanja, to sto je meni trebalo nasao sam, mislim da je to jedino mesto gde mozes da se nabiras, bar sto se tice kucista ???? Ja bio zagrejan za chieftecCartman je napisao(la):bez napajanja su ona koja na kraju imaju oznaku OP, pa onda obilje prerasta u nekoliko
[SAJ]ber Kurajber je napisao(la):Feritni prsten?! Onaj koji sluzi da kroz njega provuces kablove jedan krug? Na taj magnet mislis? 😉
E pa da znas da sluzi za srafice :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari