Šta je novo?

Kucista bez napajanja ???

vkozomar

Čuven
Učlanjen(a)
05.12.2005
Poena
710
Pozdrav,

Ima li kod nas Chieftec Kucista bez napajanja, recimo Serija CH-B-B-01SL ili BH, ako moze adersa ili sajt ili telefon

:cigar:

ako nadjes javi....

Ima na dosta mesta samo je malo skuplje od ovih kineskih.

ewe.co.yu, list.co.yu

nasao na ovim adresama, obilje chieftec kucista :banana:

vkozomar je napisao(la):
nasao na ovim adresama, obilje chieftec kucista :banana:

bez napajanja su ona koja na kraju imaju oznaku OP, pa onda obilje prerasta u nekoliko

Imas na Bulevaru Vertex i Eurolink.Tamo su izlozena mnoga solidna kucista bez napajanja.

Za skromne kupce

Cartman je napisao(la):
bez napajanja su ona koja na kraju imaju oznaku OP, pa onda obilje prerasta u nekoliko

Uzeo na kraju CH - B model, odlican i zadovoljan
:wave:

Onaj duboki ? Ti su odlicna kombinacija dimenzija i prostora, steta samo sto imaju floppy onaj nesrecni - mogli su tu jos jedan 5.25" da uglave...

milanbb je napisao(la):
Onaj duboki ? Ti su odlicna kombinacija dimenzija i prostora, steta samo sto imaju floppy onaj nesrecni - mogli su tu jos jedan 5.25" da uglave...
Da taj, fali jedan 5.25 i fali jedan 3.25 ?@! ali takvu sam trazio, posto nemam puno accessories-a,

Moze mala pomoc, sta im dojde onaj mali magnet koji se dobije uz srafove, ja reko nesto da se razmagnetisu prilikom montaze ili da se lakse namonira ako namagnetises srafice

Cartman je napisao(la):
Rekoh obilje Chieftec kucista a ne obilje chieftec kucista bez napajanja, to sto je meni trebalo nasao sam, mislim da je to jedino mesto gde mozes da se nabiras, bar sto se tice kucista ???? Ja bio zagrejan za chieftec

Jesi siguran da je magnet ?

da nije ovo: http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=95430

🙂

ja sam probavao to kuciste par dana, ali nisam raspakivao sharafe.... tako da nisam siguran sta sve ide uz njega.... inace taj CH je solidna kombinacija C* i *H limarije, mogli su i bolje, ali dobro 🙂 cemu onda razvojno odeljenje, novi proizvodi bla, bla, bla...

Nesto su mi ova chieftec kucista bez napajanja extra skupa ne kapiram . Bolje je uzeti u kompletu!

Feritni prsten?! Onaj koji sluzi da kroz njega provuces kablove jedan krug? Na taj magnet mislis? 😉
E pa da znas da sluzi za srafice :d

kasno palim

[SAJ]ber Kurajber je napisao(la):
Feritni prsten?! Onaj koji sluzi da kroz njega provuces kablove jedan krug? Na taj magnet mislis? 😉
E pa da znas da sluzi za srafice :d

Kasnije sam saznao za " FERITNI PRSTEN " ali je pitanje semu to sluzi a uz to i neradi 😛

Nazad
Vrh Dno