- Učlanjen(a)
- 18.07.2001
- Poena
- 1,365
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
- GPU
- Asus GTX 2070 Super
- Storage
- Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
- Kućište
- NZXT H210i
- Monitor
- LG C2 42"
- Miš & tastatura
- Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
- Ostale periferije
- Glupi HP štampač
- Laptop
- Apple Macbook Pro 14" M1
- Tablet
- Apple iPad Pro 11"
- Mobilni telefon
- Apple iPhone 13 Pro Max
- Pametni uređaji
- Apple Watch Ultra
- Pristup internetu
- Kablovski internet
1. HyperX Alloy FPS (HX-KB1BR1-NA)

Prodajem HyperX Alloy FPS mehaničku tastaturu staru oko 2.5 godine. Ovaj primerak je poslednji koji je ostao od 5 komada koje sam kupio davne 2019. godine. Korišćena je nekih 6-7 meseci i zatim je završila u ormanu.
Tastatura je savršeno ispravna, poseduje tragove korišćenja što se jasno vidi na slikama. Uz tastaturu ide originalni USB kabal.
Link za više informacija: https://www.amazon.com/HyperX-Alloy-FPS-Accessories-HX-KB1BR1-NA/dp/B01N7THLBA
Cena: 30 EUR
2. CoolerMaster MK750 RGB mehanička tastatura

Kupljena u GIgatronu pre oko 2 godine. Korišćena cela 4 meseca nakon čega sam zaključio da mi ne odgovara, i od tada stoji u ormanu kao rezervra.
Tastatura je savršeno ispravna, poseduje armrest. Uz tastaturu ide i orginalna kutija, ali nema USB-C kabal jer sam ga izgubio, pa će kupac morati da ima jedan kod sbe.
Link za više informacija: https://www.coolermaster.com/catalog/peripheral/keyboards/masterkeys-mk750/
Cena: 80 EUR
3. TP-Link 8 port gigabit switch (TL-SG108E)

Star sigurno 4-5 godina, jako dugo korišćen dok nisam zamenio svu mrežnu opremu sa UNIFI opremom. Savršeno ispravan, mislim da je i delimično upravljiv jer poseduje web interfejs putem kojeg odgovarajući aspekti mogu da se konfigurišu.
Cena: 20 EUR
4. Elgato Thunderbolt 3 Dock

U pitanju je sledeći dock:
www.elgato.com
Poseduje 3 USB-a porta, 2 Thunderbolt 3 porta, 1 DP, 1 ETH, izlaz za slušalice i mikrofon. Koristio sam ga na 2017. Macbook Pro sa 34" LG monitorom i to je radilo bez ikakvih poteškoća. Savršeno ispravan i izuzetno dobar dock.
Cena: 50 EUR
5. OWC USB-C Dock (TCDOCK11PGD)

eshop.macsales.com
Kupljen jako jako jako davno
korišćen sve dok nisam kupio Elgato dock. Poseduje SD Card čitač, izlaz za slušalice, 2 High Power USB-A porta, 2 x USB-A 3.1 porta, 2 x USB-C 3.1, 1 x ETH port i HDMI.
Savršeno ispravan, stoji u ormanu sigurno 2 godine.
--------------------------------------------------
Pravila igre:
1. Preferiram da ne šaljem poštom ako ne moram jer nisam 100% siguran da će stići na destinaciju u normalnom stanju. Na zahtev kupca poslaću ali upozoreni ste.
2. Možete da dođete i proverite sve od opreme, sem diskova - nemam dock niti gde da ih probam pa ako posedujete eksterni SATA dock dobrodošli ste da se uverite u stanje.
3. Zamene me ne zanimaju.
4. Na više komada možemo da se dogovorimo oko popusta. Nemojte da me pitate koja je zadnja cena - cene su vrlo razumne za sve navedeno.
Više informacija možete dobiti slanjem poruke ili zvanjem na 0677150797 od 9 do 18 časova svakog dana. Ako se kojim slučajem ne javljam na telefon - pošaljite mi SMS, javiću se kasnije jer sam verovatno u nekoj gužvi.

Prodajem HyperX Alloy FPS mehaničku tastaturu staru oko 2.5 godine. Ovaj primerak je poslednji koji je ostao od 5 komada koje sam kupio davne 2019. godine. Korišćena je nekih 6-7 meseci i zatim je završila u ormanu.
Tastatura je savršeno ispravna, poseduje tragove korišćenja što se jasno vidi na slikama. Uz tastaturu ide originalni USB kabal.
Link za više informacija: https://www.amazon.com/HyperX-Alloy-FPS-Accessories-HX-KB1BR1-NA/dp/B01N7THLBA
2. CoolerMaster MK750 RGB mehanička tastatura

Kupljena u GIgatronu pre oko 2 godine. Korišćena cela 4 meseca nakon čega sam zaključio da mi ne odgovara, i od tada stoji u ormanu kao rezervra.
Tastatura je savršeno ispravna, poseduje armrest. Uz tastaturu ide i orginalna kutija, ali nema USB-C kabal jer sam ga izgubio, pa će kupac morati da ima jedan kod sbe.
Link za više informacija: https://www.coolermaster.com/catalog/peripheral/keyboards/masterkeys-mk750/
Cena: 80 EUR
3. TP-Link 8 port gigabit switch (TL-SG108E)

Star sigurno 4-5 godina, jako dugo korišćen dok nisam zamenio svu mrežnu opremu sa UNIFI opremom. Savršeno ispravan, mislim da je i delimično upravljiv jer poseduje web interfejs putem kojeg odgovarajući aspekti mogu da se konfigurišu.
Cena: 20 EUR
4. Elgato Thunderbolt 3 Dock

Elgato
Elevate your content with Elgato. From pro webcams and mics to capture cards and Stream Deck, our creator gear helps you stream, record, and produce effortlessly.

Poseduje 3 USB-a porta, 2 Thunderbolt 3 porta, 1 DP, 1 ETH, izlaz za slušalice i mikrofon. Koristio sam ga na 2017. Macbook Pro sa 34" LG monitorom i to je radilo bez ikakvih poteškoća. Savršeno ispravan i izuzetno dobar dock.
Cena: 50 EUR
5. OWC USB-C Dock (TCDOCK11PGD)

OWC USB-C Dock - Gold
Featuring 10 ports, the USB-C Dock brings the connectivity you need back into your day-to-day with just one USB-C cable.

Kupljen jako jako jako davno
Savršeno ispravan, stoji u ormanu sigurno 2 godine.
--------------------------------------------------
Pravila igre:
1. Preferiram da ne šaljem poštom ako ne moram jer nisam 100% siguran da će stići na destinaciju u normalnom stanju. Na zahtev kupca poslaću ali upozoreni ste.
2. Možete da dođete i proverite sve od opreme, sem diskova - nemam dock niti gde da ih probam pa ako posedujete eksterni SATA dock dobrodošli ste da se uverite u stanje.
3. Zamene me ne zanimaju.
4. Na više komada možemo da se dogovorimo oko popusta. Nemojte da me pitate koja je zadnja cena - cene su vrlo razumne za sve navedeno.
Više informacija možete dobiti slanjem poruke ili zvanjem na 0677150797 od 9 do 18 časova svakog dana. Ako se kojim slučajem ne javljam na telefon - pošaljite mi SMS, javiću se kasnije jer sam verovatno u nekoj gužvi.
Prilozi
-
IMG_4170.jpeg253.4 KB · Pregleda: 78
-
IMG_4167.jpeg222.7 KB · Pregleda: 60
-
IMG_4168.jpeg245.8 KB · Pregleda: 54
-
IMG_4169.jpeg263 KB · Pregleda: 55
-
IMG_4183.jpeg242.9 KB · Pregleda: 56
-