Šta je novo?

kt333 u PAKOM-u !!!

Kralj ARTUR

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2002
Poena
609
Kt333 u prodaji !!!

Pakom ima na lageru maticnu plocu sa kt333 cipsetom !!!
ASUS A7V333/R/U/F S-A VIA KT333 DDR RAID/FW ATX
Oce li uskoro prvi testovi ???

Koliko li to cudo kosta?

Da.... Mislim da je stigao i Soltek... ako se ne varam, cena je oko 310... (kod cika Mise... :))

PA jel' Asus ili Soltek pitanje je sad... Nego, stvarno, kada ce neki test?

Ima i MSI KT3 Ultra u PCCentru-u vec oko 1 dan :)
Tu je i KR-7A koji radi na 200 Mhz FSB-u sinhrono ako imas memoriju za to :D

PIN Computers u NS-u vec nedelju dana ima Soltek SL-75DRV5 sa KT333 chipsetom. Cena 146€ bez poreza...

Cena je 180E dilerska + porez .
U maloprodaji je oko 195E + porez ...
Napomiljnem ploca ima RAID kontroler pa je moguce da ce se pojavidi verzija bez RAID-a koja ce biti jeftinija ...

Ja mislim da se ne isplati uzimati kt333 jer ce za 2-3 meseca izaci kt333a ... pa tako dalje kt444 , kt444a ...

Alexandar je napisao(la):
PIN Computers u NS-u vec nedelju dana ima Soltek SL-75DRV5 sa KT333 chipsetom. Cena 146€ bez poreza...

Cena je opaka, ali ploca ima i problema i na 166 Mhz-a a kamoli na vise jednostavno je prebrza, za kvalitet delova koji ide na plocu.

drfedja je napisao(la):
Ima i MSI KT3 Ultra u PCCentru-u vec oko 1 dan :)
Tu je i KR-7A koji radi na 200 Mhz FSB-u sinhrono ako imas memoriju za to :D

Ima Kingmaxa od 5 ns. Taj ide koliko ide ploca. Pozdrav.

ASUS A7V333

A7V333 je prisutan vec nedelju dana u Beogradu, NS. Prvi utisci su zaista, odlicni. Sto se tice memorije, najveci problem je nedostatak 333 modula. Mene je licno odusevio Crucial PC-2100 koji je radio na 166MHz magistrali na najostrijim setovanjima :)
Kingmax me je razocarao, nista brzi od Crucial-a iako ima module od 5ns. Kingston 333 je preskup 165 Eura dilerska!

Preko vikenda vise o KT-333 modelima! Test model je bez RAID kontrolera!

Bozzo , gde mogu da nadjem Crucial ?

Re: ASUS A7V333

Bozza je napisao(la):
A7V333 je prisutan vec nedelju dana u Beogradu, NS. Prvi utisci su zaista, odlicni. Sto se tice memorije, najveci problem je nedostatak 333 modula. Mene je licno odusevio Crucial PC-2100 koji je radio na 166MHz magistrali na najostrijim setovanjima :)
Kingmax me je razocarao, nista brzi od Crucial-a iako ima module od 5ns. Kingston 333 je preskup 165 Eura dilerska!

Preko vikenda vise o KT-333 modelima! Test model je bez RAID kontrolera!

Ja cu da sacekam GIGABYTE kt333.

SHUTTLE AK35GTR ubija sa najnovijom verzijom BIOS-a napo procesora moze da se podigne do 2.3 V !!! Moze li to cuveni ABIT ???

Mog ATHLONA AXIAR 1ghz je poterala na 10 x 150 Mhz 100%stabilno pri naponu od 1.9v ... Sta li ce da uradi na 2.3 v ???
Mislim da ce potici maksimalnih 200mhz za magistralu bez ikakvih problema ... Jedinica za napajanje procesora poseduje NEC tranzistore ???!!!

>>> SHUTTLE AK35GTR ubija sa najnovijom verzijom BIOS-a napo procesora moze da se podigne do 2.3 V !!! Moze li to cuveni ABIT ??? <<<< hahahaahahah :):):)...daj bre

Re: ASUS A7V333

Bozza je napisao(la):

uhuhuh...ti ga bas pretera sa cenom. cena je mnogo niza...

Covek radi u firmi koja ima tu cenu... Mozda ti imas bolju...?

Nego, zna li se cena KT333 ploce by ABIT??? :D Jedno milion maraka.... a ako hoces verziju sa RAID-om, onda moras da napravis ugovor sa ABIT-om i das im kaparu od sto miliona maraka....

Je... ti abit...

byMaX je napisao(la):
Covek radi u firmi koja ima tu cenu... Mozda ti imas bolju...?

Nego, zna li se cena KT333 ploce by ABIT??? :D Jedno milion maraka.... a ako hoces verziju sa RAID-om, onda moras da napravis ugovor sa ABIT-om i das im kaparu od sto miliona maraka....

Je... ti abit...

Cuti bre i ne gundjaj, skupljaj parice polako ako mislis da se obradujes najboljom plocom. ;)

Re: Re: ASUS A7V333

Kralj ARTUR je napisao(la):
Ja cu da sacekam GIGABYTE kt333.

SHUTTLE AK35GTR ubija sa najnovijom verzijom BIOS-a napo procesora moze da se podigne do 2.3 V !!! Moze li to cuveni ABIT ???

Mog ATHLONA AXIAR 1ghz je poterala na 10 x 150 Mhz 100%stabilno pri naponu od 1.9v ... Sta li ce da uradi na 2.3 v ???
Mislim da ce potici maksimalnih 200mhz za magistralu bez ikakvih problema ... Jedinica za napajanje procesora poseduje NEC tranzistore ???!!!

Sidji na zemlju, nemoj da letis. Tih 2.3V ti nista ne znace u zivotu, ne bih ti preporucio nista preko tih 1.9V ako ne mislis da menjas brzo procesor. Osim toga SHUTTLE ima katastrofalno los kvalitet stampe i jeftine delove. Porediti to cudo sa kvalitetom izrade jednog Asusa ili Abita je totalno neumesno. ctp;

A jel probao neko ovu Nanya-u od 6 ns?

Re: Re: Re: ASUS A7V333

Aca je napisao(la):
Sidji na zemlju, nemoj da letis. Tih 2.3V ti nista ne znace u zivotu, ne bih ti preporucio nista preko tih 1.9V ako ne mislis da menjas brzo procesor. Osim toga SHUTTLE ima katastrofalno los kvalitet stampe i jeftine delove. Porediti to cudo sa kvalitetom izrade jednog Asusa ili Abita je totalno neumesno. ctp;

Ne letim samo kazem sta ploca moze da ponudi ...
Po testovima koja sam gledao vrlo je dobro ocenjena nosi uglavnom " EDITORS CHOICE " odlikovanje ...

Misko je napisao(la):
Koliko para i jel ima dva puta po 128?

Ja imam isto KINGMAX ( nanya ) cipovi radila je stabilno na 150 sa najostrijim setovanjima na SHUTTLE AK35GTR

E Fedja, stvarno nije losa ta memorija... kada nema Cruciala - dobro je i to! Nego, ljudi, ne menja mi se jos ova ploca... KT7A RAID je ok dokle god KR7A ne bude 250-260DM... Tako i planiram da uzmem - za jedno 2 - 3 meseca...

byMaX je napisao(la):
E Fedja, stvarno nije losa ta memorija... kada nema Cruciala - dobro je i to! Nego, ljudi, ne menja mi se jos ova ploca... KT7A RAID je ok dokle god KR7A ne bude 250-260DM... Tako i planiram da uzmem - za jedno 2 - 3 meseca...

Isti slucaj je samnom samo što mislim da ću zadržati KT7A nešto duže...

Ja sam narucio iz nemacke ABIT KR7A RAID ( direktno iz ABIT-ovog predsatvnistva ) + CRUCIAL 2700 + neko '' HVALJENO '' Ener MAX napajanje od oko 450w pa nagore ...
To sve treba da stigne za jedno 15-20 dana.
Ostaje mi samo pitanje procesora da li ATHLON AXIAR 1ghz moze da izdrzi 200fsb ???!!!

Fedjina i moja AHYJAR moze na 205! Sto da nece i tvoj.. samo nemoj da preteras sa mnoziocem...

byMaX je napisao(la):
Fedjina i moja AHYJAR moze na 205! Sto da nece i tvoj.. samo nemoj da preteras sa mnoziocem...

Moj procesor nije iz serije AHYJAR neko AXIAR mislim da ima mala razlika . ide ladno na 10x 140 1.75v a terao sam ga na 10x150 1.9v na SHUTTLE AK35GTR ...

Kralj ARTUR je napisao(la):
Moj procesor nije iz serije AHYJAR neko AXIAR mislim da ima mala razlika . ide ladno na 10x 140 1.75v a terao sam ga na 10x150 1.9v na SHUTTLE AK35GTR ...

Mozes li da narucis jos koji komad Crucial-a?

Vrh Dno