Šta je novo?

kriva slika? lcd

Stainless

Slavan
Učlanjen(a)
10.06.2007
Poena
319
imam problem sa lg monitorom 19' 4:3,znaci sve 3 strane slike su prave osim taskbara koji je kriv,nekako ide lucno ispupcen je na sredini,do cega moze biti to i ima li lijeka?

ne mogu fino telefonom da slikam,model je L1918S,znaci taskbar je na krajevima udaljen od ivice monitora oko 2mm,dok je na sredini udaljen oko 4mm,dakle lucno je savijen

Poslednja izmena:
Pa "povuci" na dole sliku, ko zna zasto ti se desilo to...Mozda ti se monitor iskrivio :D

Kako je povezan. VGA ili DVI?

valjda znam za auto dugme,ispodesava on ali je opet na dnu slika iskrivljena (lucno savijena)

Kvar karakterističan za crt a ne za lcd monitore. Par milimetara nije mnogo pa ti prvo proveri da se nije plastika deformisala. Ako je ipak slika probaj drugi komp ili grafiku.

Poslednja izmena:
Na isto kuciste kada prikacim 753s crt slika je savrsena i taskbar nije kriv,ne znam ima li smisla da probavam na drugi racunar

postoji li nacin da se podesava geometrija na lcd monitoru?

Ne, nego ga probaj na drugom kompu ako mozes. Pretpostavljam da je garancija istekla...

uzmi ti lepo lenjir pa premeri.. ako si dosta koristio crt ekran onda paralelno nije paralelno i pravo nije pravo na lcd-u

Pojasni mi malo molim te,ja sam samo makao samsung 753s koji nije flat i prikacio lcd.

Ispraviće ti se vremenom :)

Nije monitor kriv, nego su ti oči krive, tj. mozak :)

jel vi to ozbiljno?koristio sam crt 5 godina,sad mi lcd djeluje kao udubljen :trust:

Upotrebi logiku. Zato što si 5 god gledao u ispupčen monitor, sada ti se ovaj ravan čini kao udubljen.

Proći će vremenom ... par dana i ispraviće se :)

dobrodosao u ravan svet :)

Nazad
Vrh Dno