Šta je novo?

kritike

Iguana

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
619
josh uvek radim na dizajnu portala (moj i ortakov :) ) o 2d/3d grafici i ovo je neka beta 2 verzija sajta, sa neutralnom grafikom i nestandardnom navigacijom....JOsh uvek nije zavrsheno i neke stvari sam ili duplicirao ili improvizovao za sad...naprimer treba nekako da ukomponujem i josh jedan horizontalni meni...josh dosta sam namerio da menjam i dodajem...
link je http://www.gaming-industries.com/lineart/ pa mi recite sta mislite...

Sto se tiche kompatabilnosti nekima radi u IE 6 kako treba, nekima ne. U operi 7 vide kako treba. ne znam u cemu je problem.

Imam problem oko toga kako da se ne vidi okvir kod iframe-a (ovo mi je najvaznije) u IE6 i Mozili (u operi 7 se okvir ne vidi pa zato tu izgleda najlepshe), ako moze da se iskljuchi vertikalni skrol i kako da podesim boje skrolova? molim vas na pomoci ako znate...

Igz trebao si i meni da pokazes a ne da saznajem iz sekundarnih izvora o tome :) :)
Mala zamerka se odnosi na prozore sa skrolom (software, download i news). Umesto sto idu slicice desno bolje da stavis 4 slicice u jednom redu, a ostatak u drugi red. Mislim da ce biti preglednije nego ovako gde moras skrolovati desno u nedogled...

I da....nema potrebe da kacis po gaming industries kada sam dobio FTP :) ako dodjes na chat dacu ti username i sifru da tamo kacis. pozdrav

a bre kutijo, rekao bih ti ja, ali sam te sinoc uzaludno cekao kao gluva kucka ispred ekonomskog fakulteta a ti se nisi pojavio.

men' se svidja! :D samo mi se pojavljuje i vertikalni skrol :D (ie6 sp1). mozda su u pitanju margine u news.htm i software.htm?
svidja mi se i sto skroluje horizontalno, bas je plus sto moze da se ide u nedogled, a da se ne po*ebe koncepcija sajta.
al ako planiras da ti linkovi u vestima otvaraju druge stranice, onda bolje nek idu u novi prozor, jer ovako moraju da se skroluju u svim pravcima - smor. ;)
cheers

da, planiram da se linkovi otvaraju u novom prozoru.

evo malo sam apdejtovao index i ostale html fajlove pa ponovo overi link.

silvereye je napisao(la):
evo malo sam apdejtovao index i ostale html fajlove pa ponovo overi link.
jos samo par piksela. :S
kod tebe nema, a?

nema...aj okachi ako mozesh neki skrin shot
evo slichka. kad se skroluje vertikalno sadrzaj se pomera za 2 piksela.

Igz imam neko drugo resenje za te skrolove...malo da ih stilizujemo, ovi klasicni su bezveze!! Cimam te veceras da dodjes na chat...be ready.

evo malo sam se poigrao sa bojama i pokusao da sve smanjim tako da izgleda lepshe i na nizim rezolucijama...nije gotovo i nisu svi elementi iz prethodne verzije ukljuceni ali ipak pogledajte na adresi www.gaming-industries.com/lineart2/

evo malo sam se poigrao sa bojama i pokusao da sve smanjim tako da izgleda lepshe i na nizim rezolucijama...nije gotovo i nisu svi elementi iz prethodne verzije ukljuceni ali ipak pogledajte na adresi www.gaming-industries.com/lineart2/
ok je scroll, sad ga samo jos oboj u boje sajta i super! ;)

ne znam kako da obojim skrolove. Doduse skinuo sam neki extension sa macromedionog sajta ali to je otprilike samo za IE. Mene zanima da li postoji neko resenje za sve browsere

ne znam kako da obojim skrolove. Doduse skinuo sam neki extension sa macromedionog sajta ali to je otprilike samo za IE. Mene zanima da li postoji neko resenje za sve browsere
ovo ti je css:
[code:1]scrollbar-face-color: #4F4F4F; scrollbar-shadow-color: #11101B;
scrollbar-highlight-color: black; scrollbar-3dlight-color: silver;
scrollbar-darkshadow-color: #808080; scrollbar-track-color: #11101B;
scrollbar-arrow-color: #11101B[/code:1]
al' neznam tacno dal' se stavlja u iframe il' na child stranicu... eksperimentisi. ,)

Na www.lineart.co.yu sam upravo okacio jedan plug-in koji resava probleme sa skrolom, znaci da ne budu ovako klasicni...
Pogledajte Download deo sajta, prva vest...

kutijo posalji mi na e-mail pass i user od lienart ftp servera. da li moze da se sajtu pristupi iz lite rezima?

kUdtiHaEX je napisao(la):
Na www.lineart.co.yu sam upravo okacio jedan plug-in koji resava probleme sa skrolom, znaci da ne budu ovako klasicni...
Pogledajte Download deo sajta, prva vest...
samo jos da ga primenite na sajt. ;)

kUdtiHaEX je napisao(la):
hajde, objasni malo sta taj plug radi, posto nemam DreamWeaver... da li samo menja boju scrollbarova u IEu, ili menja izgled (?) scrollbarova... ili?

Evo radi ovo....(skinuti attachment). Kinite ono .ZIP...
To je .mht fajl, ali bench ne prihvata upload takvih fajlova!!!

jer znas gde ima kod nas da se nabavi lightwave 7.5b
koji reklamiras na sajtu

kod nas, na disku, veoma tesko. 7.5 kao i 7.5b su ptachevi od 28 i 10 mega koji se mogu skinuti za dz sa njihovog sajta ali ne postoji krek koji nesto ne sjebe.

Vrh Dno