- Učlanjen(a)
- 29.08.2005
- Poena
- 650
jel losija isplativost sada od aprila-maja 2014? mislim na usd po karti (karte uzmimo sada 580 kao tada 280x)
jel losija isplativost sada od aprila-maja 2014? mislim na usd po karti (karte uzmimo sada 580 kao tada 280x)
To je 6x gore nego sad. Jer sad imas 3x vise nego sto platis plavu zonu (5 rigova 6x470 pravi 230e mesecno a struja u plavoj zoni je 80e za to). Ovo me plasi vec
Hm...diskutabilno je da je u ono vreme bila niza isplativost, kao da se pomalo zaboravlja da se onda moglo saltati izmedju malih milion algoritama, jeste bilo mucno ali moglo se snalaziti ko je bas hteo i imao vremena dok je danas situacija da su asici gpu minere izbacili naglavacke praktično iz svega i nema vise onog "uvek ce biti nešto da se kopa".
A to da je situacija sa kopanjem dobra u odnosu na ono sto počinje za koji mesec, to se slazem, tek ide dugo vreme totalnog posta i apsolutne neisplativosti.
NO WEAK HANDS!!!
MOON!!!
Dodajem jos par saveta. 🙂Elon Musk izjavi da je 70% verovatnoća da će se on tokom svog života preseliti na Mars, a mi kao previše očekujemo kada kažemo da ćemo sesti u Lamba za svog kripto života. Ma ajde..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari