Šta je novo?

Kreiranje sistemskog programa

• Začetnik teme Začetnik teme Batica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Batica

Čuven
Učlanjen(a)
03.09.2002
Poena
619
Domen: da

Posto u racunaru imam instaliran program koji prati i zapisuje sve log-ove lokalne telefonske centrale, interesuje me da li neko moze a mi pomogne kako da stavim taj .exe fajl u sistemski nalog domenske masine. Znaci ono sa start up-om ne dolazi u obzir (jedino kao poslednje resenje), posto bi domenski administratorski nalog bio non-stop aktivan i niko drugi se ne bi mogao ulogovati na isti racunar. U polisama postoji opcija za kreiranje script fajla (cisto probe radi stavio sam WinAmp-ovu play list-u i to radi ali samo dok se ne izlogujem. Posle malo busenja w2k Resource Kit-a nadjoh programcic sa kojjim se instaliraju servisi, medjutim ni sa tim nisam nista uspeo posto program ne uspeva ni da se pokrene. U logu napise da otprilike za odredjeno vreme nije uspeo da se pokrene.
Da li neko ima ideju kako da resim problem?

Pozdrav svima!!!

cheers

cekaj, valjda ne mozes startovati program pod accountom domeskog administratora, zato sto kad ga izlogujes, on ce prestati da radi. umesto toga pokusaj da ga startujes sa "different credentials" valjda se tako zove, ili u task scheduleru stavi da radi pod accountom domenskog admina.

ili, na domen kontroleru pokusaj da startujes program pod lokalnim sistemskim nalogom, dakle da ti ne treba nikakav ulogovani username

javi sta si uradio ako uradis nesto 🙂

Vidi, vidi...

Task scheduler...
Sta sve nisam probao, a ono task scheduler i takve stvari odradjuje!!!

E pa hvala ti Miroslave, a jeli sta bi sa onim polisama?

cheers

sve sam provalio za polise, stvar je mnogo mocna, jos se jedino ceka moj server, pa da podignem kucnu ADI mrezu 😀

sad sam trenutno na 70-216, network infrastructure

ps. drago mi je da sam bio u prilici da uzvratim pruzanje pomoci

He...

Ja iz drugog pros'o... Mislio da to moze tek tako. Pa onda malo bolje seo i zagrejo stolicu. A na ispitu preznojio se triput.

Savet:
Trancenderi - 1000 poena
Dumpovi - napamet (a koje ne mozes da naucis ti napravi puskice 🙂)

Srecno!

Nazad
Vrh Dno