Šta je novo?

Kreiranje DVD menu-a

Učlanjen(a)
01.12.2004
Poena
319
Pogledao sam search... definitivno je postojao sam jedan thred koji je zapoceo zendraqla...ali to nije to sto meni treba...

Kako da attachujem DVD menu na neki film?

1. Napravio sam menu u Adobe Encore DVD ali nikako ne mogu da ga linkujem za neki dvd. Mislim na povezivanje button-a "pusti film" sa nekim filmom. Posto sam dvd napravio kao Video+Audio kao sto si rekao, dugme mogu da linkujem samo na video ili audio, i nikako necje da ih pusti istovremeno.

2. DVD Menu Studio, program koji je skroz jednostavniji od Encore-a, i tu npravim menu, ali i tu ne znam da ga linkujem na neki DVD. Tu mogu fajl jednostavno da exportujem u .BMP ili .PSD ali posle ne znam sta cju sa njim....

3. Sada imam 2 fajla m2v fajl i mp2 fajl. Da li prvo treba da ih iscepam u IFO Editu pa onda da pravim menu, ili nekako da uvucem menu zajedno sa njima... HELP !

IMA LI NEKOG RESENJA? Pregledao sam search i postoji samo jedan thred na ovu temu ali nista ne kaze u njemu. Dobro bi mi dosla neka web adresa nekog tutoriala ili preporuka za neki program, za bilo koji program u kome vi uspesno kreirate atraktivne DVD menu-e. Pozdrav !

Ulead DVD MovieFactory 4.0 i InterVideo WinDVD Creator 2 su laki i prilično kvalitetni.DVD labpro je nešto teži od njih ali ima daleko više mogućnosti,pa biraj.

Nazad
Vrh Dno