Šta je novo?

Kreditne kartice

xybo

Poštovan
Učlanjen(a)
23.10.2022
Poena
65
U kojoj banci je najbolje izvaditi kreditnu karticu? Imam racun u otp banci ali koliko vidim njihova masterata nije neka ponuda.

Na papiru je Raiffeisen odlicna, uz iRacun.
Ja sam uzeo nakon OTP...
Ima nekih stvari koje mi mozda nisu bas skroz OK kod te kartice, Ali nisam nasao bolje.

Pogledaj Yettel.Mozes sve online,ne placas odrzavanje nikakvo ako preneses 35.000 plate kod njih,uz kreditnu dobijas i putno osiguranje 30 dana godisnje za sebe i porodicu i imas neki grejs period otplate (ako do 15og uplatis sve,nemas nikakve kamate itd), a naravno-imas i podelu na rate.
Svakako proveri sve ovo,a i same kamatne stope (sto te verovatno najvise i zanima)

Raiffaizen, jer sem 230din odrzavanja kartice nema kamate (iliti sem toga 0 troskova).

Ispravljam se i izvinjavam.Ne znam ako tek otvoris racun i preneses 35.000 da li i koliko mozes da podignes tj da li mozes uopste i posle koliko da dobijes kreditnu karticu.Svakako,ti imas sve informacije o svojim primanjima pa se raspitaj i proceni :)

Ne znam ako tek otvoris racun i preneses 35.000 da li i koliko mozes da podignes tj da li mozes uopste i posle koliko da dobijes kreditnu karticu:)
Ako primaju izvode iz druge banke gde je evidentirana zarada, onda bi verovatno mogli da je odobre.

Nazad
Vrh Dno