Šta je novo?

kratki SATA kablovi?

Bahati [SiD]

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
03.09.2000
Poena
680
ima li negde? sto kraci. za jedan hdd bi mi odgovaralo i 3cm umesto trenutnih 30...

I meni bi trebali, mogu i oni uvijeni ko kabl od slusalice za fixni telefon (al sam ga objasnio 😀)

našao sam negde na netu ali ne mogu da se setim gde, lik je okačio uputstvo kako skratiti sata kabl, mada je toliko lako da uputstvo ni ne treba, jedino je poželjno da kabl ima konektore na klik a ne lepljene ili livene, ja sam uradio jedan ali sam naravno okrenuo konektor pa nikako da to uradim kako treba i probam...

ma palo mi je to napamet, al lakse ce mi biti da krivim nekog/nesto drugo nego sebe kad mi sledeci put prsne hard. :d

Ja sam jednostavno ispresavijao SATA kabl na zeljenu duzinu, i stegnuo ga vezicom.

Hahaha...
Short SATA Cable (50cm) Free Shipping

Pola metra kratkog kabla... Cak ce i da posalju za dzabe! 🙂

Pa, koliko ja znam "kratkima" se zovu oni od 60cm.... duga verzija je 90cm. Neke druge dužine i nisam video.

da ne otvaram novi tred... trebaju mi crni SATA kablovi 6 komada (duzina svejedno).
po mogustvu NS (moze i BG)

Kratki mogu da se izvade iz brand mashina, upravo gledam u jedan od 15cm u HP midi tower rachunaru. Pa nadjite nekoga da se trampite 😉

da ne otvaram novi tred... trebaju mi crni SATA kablovi 6 komada (duzina svejedno).
po mogustvu NS (moze i BG)
Chieftec 178 din 🙂
http://www.list.rs/proizvod.php?id=138

138.jpg

Nazad
Vrh Dno