Šta je novo?

Kratka radost amd-ovaca

• Začetnik teme Začetnik teme Kokos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
K

Kokos

Guest
Skoro nas isprozivase ovde kako nije intel vise prvi na future marku.Jeste opet hvala FUGGERU 😀 : :happy: Samo nemojte ono puno mhz 😀

Da dodam neko je ono rekao da je P4 PE samo propaganda.

:happy:

Meni u celoj prici najinteresantniji onaj Duron!?!

Setice se vec neko, mozda bas ovaj OPPAINTER, da ubode u plocu XT, pa cemo da vidimo gde je ko, .. mozda.

Kokos je napisao(la):
Skoro nas isprozivase ovde kako nije intel vise prvi na future marku.Jeste opet hvala FUGGERU 😀 : :happy: Samo nemojte ono puno mhz 😀

Al si se isprimao kao baba na penziju. Eno ga OP vec trpa XT, sutra, prekosutra, ce da bude, majku mu kako li je preskocio 30.000 sa AMD-om. :d:d:d

Aca je napisao(la):
...

Al si se isprimao kao baba na penziju. Eno ga OP vec trpa XT, sutra, prekosutra, ce da bude, majku mu kako li je preskocio 30.000 sa AMD-om. :d:d:d
Nadaj se :mrgreen: znas da su i on i fugger preletaci nevidjeni, bode oppainter tx-a ali u P4 PE :cuss:

Zaboravi ti reci Aco posto se dopisujemo ja i Fugeer 😀 mislim cestitao sam coveku vidi sta mi je covek odgovorio ,cak je i posetio ovaj topic🙂

Not a problem, I will be setting the bar even higher.

>From: "Kokos" <[email protected]>
>To: <[email protected]>
>Subject: Thanks
>Date: Wed, 5 Nov 2003 20:18:08 +0100
>
>Thank you for returning Intel on the top Futeremark list;
>
>
>http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=39206

Evi i linka ka celoj diskusiji http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=b4df8668bc2093b3c911290ca6db5c0b&threadid=21722&perpage=25&pagenumber=1. :wave;

E....
ajmo jos jedan krug prepucavanja ...
c..c...c...

Dark Angel je napisao(la):
E....
ajmo jos jedan krug prepucavanja ...
c..c...c...

Ako ti smeta nemoj da ucestvujes

No hard feelings !

@Vocko

No hard feelings ! :wave;

Ala si se iznapricao sa Fugeerom, Kokose, citao sam prepisku celih 12 minuta :d
"Mi se dopisujemo..." - da nije neki Mili-Vanili fazon, a? 🙂

silverglider je napisao(la):
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

silverglider je napisao(la):

Nije samo rekao ko se dopisuje umesto njega, posto engleski zna kao i madjarski. :d:d:d

Ovaj P4PE vas mnogo :hump: Pa se sad uhvatili za dopisivanje 😀

Kolege i drugari, smatrao sam da je ovoj temi bolje da se nalazi u o/cingu, te sam je ovde i premestio!

Kokos je napisao(la):
Ovaj P4PE vas mnogo :hump: Pa se sad uhvatili za dopisivanje 😀

Sta ti je bre, eno ga OP se zagreva. :mrgreen: Vec je na 28.700, sutra prekosutra, preskace FUGGERA i ovaj postaje PLJUGER. :d:d:d

ma nama AMDovcima treba vremena da se otreznimo od premijere matriksa3:mrgreen:, pa ca valjda i taj oppainter da uradi nesto kada dodje sebi,verovatno nije bio u stanju da upali komp. 😀 :mrgreen:

Nazad
Vrh Dno