Šta je novo?

kraj monopolu telekoma? KADA ???

standard stanovnstva nema direktne veze sa cenama interneta kod nas !
monopol i zakoni koji se ne primenjuju imaju direktnu vezu sa tim !

neke zemlje na dalekom istoku, juznoj americi, africi,... (standard je slican kao kod nas)
recimo paket dl 2Mbps up 512kbps za 13-14usd (bez merenja protoka) !!!
i kada mi neko kaze pa jeb_iga standard nam je takav pa sta se bunite, dodje mi da uzmem budak i....., nije tako standard tu ne smeta mnogo !
smeta to sto nas sve boli ku_ac i sto dopustamo da nas neki zatucani vlsatodrsci je_u u zdrav mozak !

ajmo ljudi dajte neke ideje,predloge.....
SKRSHIMO OVE PEDE_RE, ako nemamo nista bar da imamo jeb_eni internet !

od nas bre valjda zavisi :)
valjda !?

Poslednja izmena:
nema veze, sad si taman ub'o ime kako treba (pise se sa "V", a ne "W") ;)

ukoliko je izbrisan od strane moderatora onda ovi moderatori nemaju mere, meni su brisali toliko postova bez ikakvog razloga, verovatno ce i ovaj ! :)
pa cak su i naslov ove teme izmenili, deo naslova je bio kako treba unistiti telekom, a oni to promenise, sta da nece neko da ih optuzi da stavljaju na sajt teroristicke.....

TELEKOM TREBA ZAPALITI, A ONU BAGRU DA PREPUSTE NAMA NA TERAZIJAMA, JA CU NACI KONOPCE I........
MA GILJOTINAAAAAAAAAAAAA

LOL

Poslednja izmena:
Ajde svi da se skupimo pa da krenemo na vladu, da skinu taj monopol pa da zivmo normalno, nigde se jos nije podigla internet nacija, ajmo ljudi jedan dan do BG-a pa da se i mi javimo! Ovde samo mlatimo praznu slamu, tamo bi bar pokazali da nam je dosta telekoma i interneta na kašikicu i PDV bi mogli na 8%... da skinu monopol telekomu i da puste konkurenciju...

cekam za adsl od novembra 2006 ali sreca sto imam kablovski internet pa cu razmisliti da li uopste da uzimam adsl kod monopolista iz telekoma.

Nazad
Vrh Dno