Samo kazem da limundo tim ima i drugi sajt kupindo koji su napravili bas iz tog razloga da ljudi mogu prodati i kupiti po fiksnoj ceni,a od limunda hoce da naprave pravi aukcijski sajt na kom ce ljudi moci da se rese starih stvari koje bi inace bacili,a ovako mogu da uzmu koji dinar. Kupindo je napravljen za one koji zele da zarade i oglase svoje proizvode bez otvaranja firmi i placanja zakupa za neki prostor gde ce da ga izloze ili postavljanja sopstvenog sajta.
Nije da ih branim(namam od toga apsolutna nista) ali ljudi hoce da im oba sajta zive,a ne da im jedan propada jer ljude mrze da umesto limundo ukucaju u google kupindo i tamo postave svoj oglas koristeci isti profil kao i na limundu i prebacivajuci svoje ocene sa jednog na drugi.
Ljudi zar vam stvarno smeta tih 10 dinara po aukciji? Ne ide mi u glavu ako neko tako zaradjuje i ima 200 predmeta trenutno na aukciji, i prodaje 190 predmeta nedeljno, sto ne bi imao da plati 1900 dinara?!?
Mislim, razumem ja da su oni pohlepni i da sire svoje cene i zahteve, ali 10 dinara po aukciji :S:...
Osim ako ne prodajete krs i gluposti po 50-200 dinara, ne razumem ovoliku frustraciju.
I ne, ne radim tamo niti sam u nekom tajnom dogovoru sa njima, nego samo mi ne ide u glavu :wall:.
Šta je tačno problem? Ako ti se ne sviđa, zaobiđeš.
Limundo je privatno vlasništvo kao i ovaj forum i vlasnik može da radi šta i kako hoće.![]()
ko sto je vec receno vise puta na topicuSamo ti pitaj sine, tu sam.
Shvatite da ne postoji Deda Mraz i da se sve u životu plaća.
Nadam se da će uskoro PayPal da živne i u Srbiji, pa limuni neće biti potrebni nikome.
ko sto je vec receno vise puta na topicu
PayPal funkcionise odavno ...
Pa te fore se ne naplacuju niti treba neka procedura da bi se izvele - ima sve na forumu objasnjeno![]()
Verovatno covek misli na totalnu funkcionalnost bez fora, kao i ebay.rs, i eventualno i ukidanje carine... ali tesko na ovoj planeti.
Nisam bas do kraja upucen, ali verujem da postoji neki problem sa adresom, mora se registrovati strana. Pa ako prodavac ne procita poruku, poslace paket na tu registrovanu. U ovom slucaju ja ne znam sta bih registrovao, posto iole normalnih rodjaka preko (u Evropi) nemam, pa bi verovatno lik koji salje morao da ceka paket nazad, itd...
Da je stiglo kod nas, ovo se ne bi desavalo, right?
Kao sto rekoh nisam siguran da sam u pravu, pa se zato i odmah izvinjavam ako nisam u pravu.
ko sto je vec receno vise puta na topicu
PayPal funkcionise odavno ...
prodajem koznu jaknu za 80e. Platio sam je dve i po godine ranije ~350e.
Tek posle 5-6 meseci je naprasno prodata. Naravno, skinuta mi je provizja 300-400din. sto je i normalno.
Pitam ja vas koliko bih morao da dam para u periodu od 5-6 meseci samo za postavljanje ove aukcije? Lupicu sad, ali na kraju bih dobio oko 15% manje od planirane cene prodaje (a koja je inace nenormalno niska). I sad mi neko prica/pise o "obezbedjenom trzistu".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari