Šta je novo?

Kraj AudioGalaxy-a?

bibby

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2000
Poena
680
Evo vesti:

It looks like another file trading site is on the endangered list, after the RIAA opened a lawsuit against Napster clone Audiogalaxy. The RIAA has lawsuits currently running against Napster, Morpheus, KaZaa, Grokster, MP3Board, and Madster.
Since Napster's highly publicized court troubles, Audiogalaxy has tried to place filters on its service to block trading of copyrighted works. However, the RIAA says the filters are insufficient - "a first-year computer programmer could do better."

Prvo Napster, sad AudioGalaxy...bezveze...

Hehe to se sve radi sa velikom vezom,velika je lova u igri. Koji smor ladno ce i galaksi da ugase :mad:

***..sta sad.idemo dalje.Iskoristi dok mozes,dok jos postoji, maximalno. Pa posle predji na WiMX ili na KaaZa,rekoshe mi da je ovaj drugi dosta dobar,ali necu da menjam dok josh mogu ovo da teram.

Polako za par meseci ce i ta dva programcica ugasiti...:(

Ma ne bojte se ljudi nista... cim ugase jedan pojavi se nesto novo. Ja sam iskreno zadovoljan sa Kazaa-om ili sa morpheusom (to je u sustini potpuno ista stvar, skroz isti interfejs i serveri, samo razlicito obojeni dugmici???)

Doduse i jesu nelegelni, ali posto muzicka industrija stvarno stvara prevelik profit, pozdravljam programe za piratizovanje muzike...

Bruka i sramota.Mnoge pesme sam skinuo preko tog programa.AG je definitivno najlaksi program za koriscenje i pretrazivanje pesama.No dobro neka alternativa ce uvek postojati.

Vrh Dno