Šta je novo?

Kradja naloga

• Začetnik teme Začetnik teme shku
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

shku

Čuven
Učlanjen(a)
22.03.2003
Poena
620
Zanima me konkretno sta je potrebno uraditi na racunaru sa kojeg skidaju
user i pass?
U pitanju su dva racunara sa razlicitim OS,98se i xp?
Znaci koji program da iskoristim za remove spy programa ili cega vec...

"SpyBot Search & Destroy" i CWShreader, ubijaju sve spy i slicne programe, a kao preventivu naravno koristi neki Firewall.

Ako mislis na kuang trojanac, tj k2ps, onda ces to resiti ubijanjem istog iz startupa (regedit ili msconfig) ili uz pomoc nekog antivirusa.

Sa wina 98/SE/ME se lako skidaju shifre bez ikakvog trojanca i virusa...Jedino sigurno reshenje je XP i programi koje je mixi nabrojao...

ma/////samo nemoj da drzis share...i u 98 nemoj da su ti. nesto.PWL tako ochigledni! koristi neke druge programe za konekciju....niko te ne tera da koristis windowsov dial-up jer on pravi vec pomenute pwl...koje ti jakoooo lako maznu i otvore u RePWL-u! tu procitaju user i pass i caoo...tako da sad znas! poz

bgillegal je napisao(la):
ma/////samo nemoj da drzis share...i u 98 nemoj da su ti. nesto.PWL tako ochigledni! koristi neke druge programe za konekciju....niko te ne tera da koristis windowsov dial-up jer on pravi vec pomenute pwl...koje ti jakoooo lako maznu i otvore u RePWL-u! tu procitaju user i pass i caoo...tako da sad znas! poz
a ko kaze da moras da kreirash pwl !? 😀

99% ljudi drzi saviran pass. kako nebi kucali svaki put ponovo! 🙂

driver je napisao(la):
Sa wina 98/SE/ME se lako skidaju shifre bez ikakvog trojanca i virusa...Jedino sigurno reshenje je XP i programi koje je mixi nabrojao...

driveru
jesi li siguran da je XP resenje😛
nasao sam na nekom forumu,
kao sto stariji windowsi trpaju pass su pwl
imas u winnt/system32/ .......
fajl gde stoje sifre😛
za XP

p.s. probao sam i jeste tako😛 (naravno ako drzis save pass)

Ma, igrao sam dok me Sale i ta tvoja ekipa niste naprzili na Sandstormu, stigao do private sa honor oko 18 i umorio se. Sada igram UT2004 i rulam na ruskim serverima, sada ja tucem Sergeje, Ivane i Jozke 🙂

Nazad
Vrh Dno