Šta je novo?

Kradena roba na forumu ?!?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja mislim da je ovo ipak neka provokacija. Od kovacm vise ni glasa.

Neka svako od vas zamisli sledecu situaciju:
neko vam obije lokal ili kucu i ukrade brdo stvari, izmedju ostalog i vas dragi PC, koji ste platili i ko zna cega se odrekli za njega. Onda ga prodaje duplo jeftinije na ko zna koji nacin. Vi ga slucajno nadjete. I sta cete uraditi:
1. pa dobro covek se snalazi za zivot kako zna i ume
2. tuzicu ga i naplatiti preko suda, redovnim putem
3. uhvatiti za grkljan i odvuci u podrumce
"Kada se to desava nekome drugom onda to nije strasno i ne boli, ali kada sam ja u pitanju onda ima da sevaju munje."
Svako ko kupuje robu visestruko ispod trzisne vrednosti, treba da je svestan sta cini i da ce eventualno snositi posledice. Trebalo bi da se svi organizovano borimo protiv toga, jer mozda cete sutra bas vi biti zrtva takve trgovine. Inace podsvesno u ovakvoj trgovini podsticete kriminal, jer stvarate trziste kriminalcima za plasman robe.

Cuo sam se sa userom kovacm a da se ovaj thread ne pretvori u iscekivanje epiloga bolje da se zatvori!
Resice se nekako :d

tesko da ce mene neko da umlati :) ali po zakonu jesam kriv jer sam kupio kradenu robu. nisam znao da je kradena (jedino je memorija bila drasticno jeftinija) ali znam da je ta roba razvlacena i preprodavana po celom gradu (kupovali su je i dileri) pa sam zato i pitao sve vas ovde da li je jos neko naleto na ovako "povoljnu" robu!?
i cuo sam se sa simpsonom i naravno da cu mu pomoci koliko god mogu jer se na tudjoj muci ne moze profitirati!

nisam stigao da odgovorim u prethodnom thread-u jer je zatvoren u roku od 12 sati (prvo sam pomislio da su mi moderatori obrasali poruke i iznervirao se, nisam ni video da su uradili split u novi thread). sad moze close, ja sam morao da odgovorim.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno