Mare
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.02.2002
- Poena
- 815
".... da bi imali o cemu da pisu i uzimaju pare od sponzora i citalaca", rekao mi je vrlo ozbiljno jedan prodavac hardvera kada sam mu se obratio sa zahtevom da probam monitor pre kupovine kako bih proverio konvergenciju, fokus, geometriju, isl. Na moje dalje insistiranje da probam monitor covek kaze, svi su oni isti a i da nisu i tako kupujem jeftin model koji kakav je da je je dobar za te pare. OK kazem ja njemu, mogu li onda da pogledam neki dobar 17" TFT to nije jeftino i po sistemu daj sta das (kako on kaze za ove jeftince 19-ice). Naravno odgovor je bio veoma negativan, kaze tek to ne dolazi u obzir. Kaze sta ako monitor ne valja i ti ga ne uzmes ja onda ne mogu da ga prodam nikome ni upola cene...
Eto tako to ide... naravno tamo nista necu kupiti... ali mi je zanimljivo da je sasuo drvlje i kamenje na sajtove koji edukuju kupce i tako im stvaraju probleme pri uvaljivanju svega i svacega...
Eto tako to ide... naravno tamo nista necu kupiti... ali mi je zanimljivo da je sasuo drvlje i kamenje na sajtove koji edukuju kupce i tako im stvaraju probleme pri uvaljivanju svega i svacega...