Šta je novo?

KoToR MMORPG?

Ajme ... zbogom zivote.

bio je vec star wars mmo... i fejlovo je

Jeste bio je, ali nije propao zbog toga sto je SW vec zato sto je bio los, isto kao i LOTRO manje vise. Ne mora da znaci da ce i ovaj biti los. Ma koliko da je Bioware imao neke igre koje su bile ispod ocekivanja ipak nisu bile toliko lose da bi bili potpuni promasaji.

Zbogom živote ako ovo bude na nivou prvih KOTOR igara.

Citao sam neke izjave ovih likova iz Biowarea naovod pokusavaju na naprave MMORPG koji ce imati pricu, dijaloge i sve ostalo sto ide uz to i filing koji imate kada igrate dobar single player, videcemo koliko ce uspeti u svemu tome.

Tesko da ce biti tako, s obzirom da je MMO igra u pitanju morace da izmene i dodaju mnogo sadrzaja. Plus sto Bioware nikad nije radio MMO. Mape koje vidjamo po njihovim igrama su skoro uvek uske i ne previse razudjene. Ovo, naravno, nikad nije smetalo kod singe player RPG-a, ali sad trebaju da se prebace na nesto, za njih potpuno novo. Nije da sumnjam u njihove sposobnosti, sta vise, ako neko moze da napravi igru koja ce doci glave WOW-u, to je Bioware, ali neki potezi koje su pravili u zadnje vreme ostavljaju mesta za sumnju. Trenutno me najvise zanima kakav ce Dragon Age ispasti, za sad deluje kao izuzetno prijano iznenadjenje (bar za mene - posle Mass Effecta zaista nisam nesto ovako ocekivao). Posle toga ce moci da se spekulise o novom KOTOR-u.

Poslednja izmena:
Vrh Dno