Šta je novo?

KOTOR- izbacuje u osnovni meni?

Zverko

Čuven
Učlanjen(a)
04.12.2002
Poena
609
Na Tarisu sam pokupio Swoop Accelerator , ali kada treba da ga odnesem u Hidden Bek Hideout, igra puca (tj. izbaci me u osnovni meni). Igra je patchovana (verzija je 1.03).Reinstalirao vise puta,sve isprobavao.Na zvanicnom forumu igre ljudi imaju isti neresiv problem. Ima li ikakve pomoci ili da batalim. :whip:

************** *********** ******** ************ ************** ************* *************** *************** ************* ************ * preporučujem ti da se vratiš na 1.0 ************* ************ *************** *******

PS. Pretpostavljam da ljudi na tom forumu igraju original :) a i čuo sam još neke pritužbe na 1.03, tako da ti zaista savetujem da se vratiš na 1.0, tim pre što sam je ja prešao na toj verziji bez ijednog pucanja čak i sa ********** ****** * ** * * *****

Poslednja izmena od urednika:
chitajte malo sticky!
Voodoo (i ostali koji prichaju o raznim krekovima), za ovo se dobija privremeni ban (1-3) dana, pa nemojmo o tome, pravila su jasno definisana...
poz

Ma sve sam probao.Jedino da formatiram hard ko da KOTORA nije ni bilo pa da probam sve ponovo.Svaki save koji sam probao nista ne pomaze.Na zvanicnom forumu izgleda niko nije resio ovaj problem,osim sto je poceo ponovo.A samo fali da dodjem do pola igre pa da se desi isto.Ufff
Dusan K predlaze sledece: treba da iz direktorijuma igre, tj. iz nekog foldera gde igra cuva privremene mape (igra treba da je startovana) obrises tu privremenu mapu za taj sektor. Kao sto rekoh, ne secam se tacno koji je to fajl, ali ne bi trebalo da bude problem da to nadjes preko search opcije u zvanicnom forumu. Kada udjes ponovo u taj sektor posle brisanja igra ce generisati novi privremeni fajl koji ce raditi.
Ali ne znam kako?????

Vrh Dno