Šta je novo?

KotOR II 1.0b patch

The Lyricist

Slavan
Učlanjen(a)
23.05.2005
Poena
375
Moja oprema  
Laptop
MacBook M1 Air
Mobilni telefon
iPhone 12 mini
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
E, vako....
NETJE MI SE PATCHUJE IGRA!!!!!
pokusavao sam sa updaterom, on skine patch, i stoji..... ja ga ugasim, upalim, i igra jos uvek 2.0
probao da skinem exe sa sajta a on kaze
" Insuficient storage space to aply patch.... - u need at least
877182933 bytes free..."
to mu valjda dodje 800 mega...... a ja imam toliko.... i vise.....
sta sad???

Treba ti original, za narodnu verziju i dalje ne postoji mogućnost da se igra.

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Treba ti original, za narodnu verziju i dalje ne postoji mogućnost da se igra.

Ja sam danas prešao kotor2, "narodnu verziju". Za nekih 15 dana intezivnog igranja, imao sam samo jedno izletanje u windows.

Igra se ljudima zakucavala u pećini na Koribanu, ali samo onima koji su Very Light ili Very Dark varijante. Svi ostali mogli su da nastave (zapravo, na kraju pećine ne možete da idete jedan nivo dalje ako niste vl ili vd.)

imam nvidia fx5900graf sa nf 81.89 whql.

* If you experience a crash when patching the game in Windows 98 or Windows ME, please make sure that you reboot your system before attempting to repatch the game.
* Please reboot the computer if any issues are encountered during the patching process.

Pogledaj da li je igra US ili internacionalna verzija pa proveri imas li zapravo pravi patch.

Takodje postoje nezavisni patchevi za igru koji ispravljaju vise stvari nego zvanicni, a ima i movies i audio u boljem kvalitetu (oko 1.4GB) da se skine.

audiofreak je napisao(la):
* If you experience a crash when patching the game in Windows 98 or Windows ME, please make sure that you reboot your system before attempting to repatch the game.
* Please reboot the computer if any issues are encountered during the patching process.

Pogledaj da li je igra US ili internacionalna verzija pa proveri imas li zapravo pravi patch.

Takodje postoje nezavisni patchevi za igru koji ispravljaju vise stvari nego zvanicni, a ima i movies i audio u boljem kvalitetu (oko 1.4GB) da se skine.

Ako ti nije muka baci link za neki od tih patcheva...

Hvala Bogu, najzad se posle toliko čekanja pojavio ispravljeni EXE za 1.02b verziju dvojke!!!
Overite odgovarajući sajt.

voodoo_nbgd je napisao(la):
Hvala Bogu, najzad se posle toliko čekanja pojavio ispravljeni EXE za 1.02b verziju dvojke!!!
Overite odgovarajući sajt.

Finaly!

Nazad
Vrh Dno