Šta je novo?

Kotor + Ati 9700

milanlj

Čuven
Učlanjen(a)
09.07.2000
Poena
619
Blokira mi ili izbacuje onaj VPU recover cim startujem da pravim lika u igri. Probao sam i sa 4.1 i sa 4.2 drajverima i ista je situacija.
Jel jos neko sa atijem ima ovaj problem? Ne mogu da verujem da ne mogu da odigram ovu igru.

Probaj da ugasis taj vpu recover? Ili skini patch za kotor. Ja sam igrao na 9600pro i bez tog patcha nije bilo nikakvih problema.
Da nisi mozda overklokovao graficku?

Da VPU izbacuje kad ti zamrzne slika i posle 5-6sekundi izbaci VPU,zato sto si o/c karticu(vise nego sto treba)Ako nisi onda...

DusaN je napisao(la):
Probaj da ugasis taj vpu recover? Ili skini patch za kotor. Ja sam igrao na 9600pro i bez tog patcha nije bilo nikakvih problema.
Da nisi mozda overklokovao graficku?

nisam je overklokov'o. Probacu patch

Meni nije ni bez patch-a bilo problema na drugoj masini sa 9600pro (zestoko overklokovanoj), iako zvanicno postoji problem sa 9600 pro... Vidis da je od slucaja do slucaja... a i to je TWIMTBP igra ;)

kad sam video da je 1.02 patch tezhak 27MB, nekako sam momentalno odustao od istog... :)

Sta radi taj patch u praksi, jel ga probao neko? Nije da imam problema sa igrom, ali ako ce to jos vise povecati dozivljaj, spreman sam investirati napor da ga skinem.

ma kazhu da su malo poboljshali interfejs, ali i ovako je dobro (ja dodushe imam radeona 9000 i seche ko ludo, ali tebi bi trebalo da radi mnogo brzo - zato cuti i uzhivaj :) )

probao i sa patchom i ne radi... ne mogu da verujem
kako je moguce da ne mogu da ga namestim

moja konfiguracija je celeron 1.2 GHz, 512 MB SDRAM i R9000 obichan (catalyst 4.2 + control panel 3.9), i nemam problema sem ponekad shto pukne igra posle 3-4 sata drndanja...

Problem je verovatno kod vga

Cuo sam da ta kartica zna da pravi probleme ako nije na nForce2 ploci. Koja je tvoja? Preporuka Abit NF7 - S... ali to je stvar ukusa i mogucnosti, mada ne bi trebalo da stedis na ovom mestu.
Takodje 300w napajanje zna da bude hazard sa istom. Probaj sa odmah sa 400w (ako ga nemas).

Ako sada imas problem, verovatno ce ti sve nove igre zahtevati slicne hardverske zahvate pa nemoj da se stidis i uradi nesto odmah.

neverovatno, probao sam sad i star wars jedi academy koji mi je do pre nekog vremena radio super i on mi sada blokira. Onda sam otisao u bios, ukljucio fast write i to je resilo sve probleme. Sad obe igre rade kako treba. Samo mi nije jasno kako je do sada sve radilo sa fw iskljucenim. Koliko ja znam fw i treba da bude iskljuceno kada je ati u pitanju. Gremlini!

milanlj je napisao(la):
neverovatno, probao sam sad i star wars jedi academy koji mi je do pre nekog vremena radio super i on mi sada blokira. Onda sam otisao u bios, ukljucio fast write i to je resilo sve probleme. Sad obe igre rade kako treba. Samo mi nije jasno kako je do sada sve radilo sa fw iskljucenim. Koliko ja znam fw i treba da bude iskljuceno kada je ati u pitanju. Gremlini!

A sto se ne okanes corava posla baktanja sa Star Wars-om i ne okrenes Star Trek-u (Star Trek Elite Force 2, Star Trek Bridge Commander, Star Trek Klingon Academy) :-devil-:

Ma, smorio si Filipenko sa tom gay franshizom ;)

pozdrav!

OptiPlex je napisao(la):
A sto se ne okanes corava posla baktanja sa Star Wars-om i ne okrenes Star Trek-u (Star Trek Elite Force 2, Star Trek Bridge Commander, Star Trek Klingon Academy) :-devil-:

nije stvar u tome, nego sama cinjenica da nesto ne radi me iritira :crash:

a te star trek igre su za mene dosadne (sto ne znaci da za nekoga nisu dobre - cisto da se ne upustamo sad u diskusiju o star wars VS star trek)

brate, nemoj da te navlache na mrachnu stranu, Star Trek je za babe i dede. pravi ljudi gledaju & igraju Star Warse! :)

...i cimaju se oko svake 2. misije i traze help po forumu :d

dozvoli, ja sam trazhio pomoc samo oko onog zaglavljivanja botova, i to nije moja krivica nego je kriv nedoradjen engine ;)

Meni radi na 9700 Pro i NF7-S odlicno, doduse sa 1.02 i cat 4.1. Leti sa sve 6xAA/4xAn.

Vec 3 dana nisam digao glavu od doticne, samo nerviram pookia.

M

Ha ha ha, napred Miho! Pookie nema pojma sta je igra... Samo voli da drzi prst na misu i puca, puca, puca... Ovo je bre za prave gamere! Presao sam je, pa ako ti treba savet....

pozdrav!

Vrh Dno