Šta je novo?

kopiranje zasticenih diskova

OxyS

Čuven
Učlanjen(a)
07.02.2003
Poena
619
dobio sam cd koji ima neku od zastita i ne mogu ga slusati na kompu.hteo sam preko daemon toolsa da to razbijem ,ali lg 52x rezac uopste ne vidi da je cd u njemu, a kod komsije samo izbaci ikone. kako bi se to moglo izvesti?

p.s. inace, probao sam sa upadeovanjem firmwarea, ali pri instalaciji mi kaze da to nije za taj rezac( firmware je skidan sa lg-jevog sajta)

Ajde neka neko baci link za taj alkohol 120%, svi ga pominju, pa da ga malo i mi koji nismo probali koristimo...
Thanks !

Uvek cu se cuditi ovakvim pitanjima, ali ajd' ... :rolleyes:
http://www.alcohol-software.com/index.php

(savet: koristi Google ! Google je tvoj najbolji prijatelj ! :mrgreen: )

Ako nece Alcohol onda ce pivo:)) cheers

Disc Juggler iso lepo radi neke kopije.

:happy:

Ja koristim ClonyXXL u kombinaciji sa clone CD-om. Jos nisam nasao zasticen cd koji nisam mogao tako prekopirati, a bilo ih je dosta.

zmile je napisao(la):
Ja koristim ClonyXXL u kombinaciji sa clone CD-om. Jos nisam nasao zasticen cd koji nisam mogao tako prekopirati, a bilo ih je dosta.

Takodje!!

Slazem se sa vama da je ClonyXXL + CCD super kombinacija (i sam je koristim dugo vremena), ali pokusajte da iskopirate neku od poslednjih SecuROM zastita, pa da vas vidim onda :)
BTW bitno je i koji se rezac koristi...

Ja sam zaštićene audio diskove uspešno "razbijao" sa AudioCatalyst-om. Bez problema je video bilo koji zaštićen disk. Mogao sam da slušam ili da prebacim u MP3, sve je radilo.

Data diskove, kol'ko ja znam, vidi Nero. Pomoću njega može da se napravi slika tog zaštićenog CD-a i da se kopira x puta kao nezaštićena ili zaštićena kopija.

Ma ljudi kod nas slabo i dolaze zasticeni diskovi (90% dolazi vec razbijeno).
Ako bas zelite da se igrate sa zastitama probajte da iskopirate neki original tipa novi PlanPlus (testa radi naravno), pa cete onda videti sta je najbolje i sta radi posao, a sta ne...

nisu programi uopste problem , to bih posle probavao.problem je sto ovaj prokleti rezac nista ne vidi, jednostavno posle nekog vremena udjem u njega i tamo nista nema . u pitanju je LG 52x24x52x , oznaka u windozi je HL-DT-ST CD-RW GCE-8520B SCSI CdRom Device Hitachi-LG CD-52x/24x/52x .jel neko ima ovo i jel je pokusao sa updateom firmwarea

Crni je napisao(la):
Ma ljudi kod nas slabo i dolaze zasticeni diskovi (90% dolazi vec razbijeno).
Ako bas zelite da se igrate sa zastitama probajte da iskopirate neki original tipa novi PlanPlus (testa radi naravno), pa cete onda videti sta je najbolje i sta radi posao, a sta ne...

Ote mi rec iz usta, Crni. Kopiranje ozbiljno zasticenih diskova (a tu ne racunam "izraelsku" zastitu Goce Trzan i slicne :mrgreen: ) uopste nije naivna rabota. I zahteva mnogo iskustva, snalazenja, jurenja informacija po netu. I srece... Uostalom, zapitajte se zasto se nove verzije Alcohola izdaju na svake dve nedelje?

Svi koji su ubedjeni da ce iz taka iskopirati bilo koji zasticeni CD, neka probaju bas taj "Plan Plus 2003". Securom *new* V 4.77.00.0002. Samo 6 lobanja, po ClonyXXL...

...

U pitanju je najverovatnije "kaktus shield" zastita, to se razbija EAC-om: opcija "detect TOC manually" i trebalo bi dalje da moze da se grebuje.

Zorro je napisao(la):
...

Svi koji su ubedjeni da ce iz taka iskopirati bilo koji zasticeni CD, neka probaju bas taj "Plan Plus 2003". Securom *new* V 4.77.00.0002. Samo 6 lobanja, po ClonyXXL...

Razbijeno je to vec

probao sam sa clonyxxl,ali ga ni on ne detektuje i pokazije 5 lobanja,probacu jos sa EAC-om

Kako da iskopiram ...

Kako da napravim kopiju Plan plus-a 2003?
Da li je moguce da on bude na 1 CD-u? :D

Moram da malo proširim:

Danas sam uradio image poslednjeg Čorbinog albuma (audio+data, inače ga Win ne vidi) pomoću CloneCD-a. Kad sam hteo da je narežem, odmah posle klika Next, zatvorili se CCD i Opera, ugasila se konekcija, user se logoff-ovao i kompjuter se ugasio! Samo sam sedeo i gledao :eek: !!

Da l' neko ima predstavu o čemu je reč? Sumnjam da je CCD provalio moje namere :-x .

thunderchase je napisao(la):
Moram da malo proširim:

Danas sam uradio image poslednjeg Čorbinog albuma (audio+data, inače ga Win ne vidi) pomoću CloneCD-a. Kad sam hteo da je narežem, odmah posle klika Next, zatvorili se CCD i Opera, ugasila se konekcija, user se logoff-ovao i kompjuter se ugasio! Samo sam sedeo i gledao :eek: !!

Da l' neko ima predstavu o čemu je reč? Sumnjam da je CCD provalio moje namere :-x .
Koristis lose krekovanu 4.3.1.6 ili 4.3.1.7 verziju ;)

kopiranje zasticenih cd

probao sam mnogo ovih programa ali imam uvek isti problem sa zvukom,uvek secka zvuk kad iskopiram zasticeni cd,u cemu je stvar,molim pomoc!

Vrh Dno