Šta je novo?

Kopiranje Playstation diskova?

Vince Carter

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
649
Nisam to do sada radio, pa recite da li je potrebna manja brzina snimanja (tako nesto sam ranije citao), neki poseban program itd. ili to moze da se odradi obicnim CD Copyjem u Nero-u?

Re:

DiscJuggler ih kopira sve (bar ja nisam naisao na neku da narezana nije radila FX )
Sto se brzine tice,6X je ok!

Sve zavisi na kom soniju ce te kopije biti korishccene.....
ako znash da je u pitanju "devetka", nemash frke sa bilo kojom brzinom sve dok je na verbatimu...
u sluchaju da ne znash, idi do 8x na Verbatimu a na noname preko 4 ne idi, jer ima krsheva na kilo.....

driver je napisao(la):
ako znash da je u pitanju "devetka", nemash frke sa bilo kojom brzinom sve dok je na verbatimu...
u sluchaju da ne znash, idi do 8x na Verbatimu a na noname preko 4 ne idi, jer ima krsheva na kilo.....
Pretpostavljamo da mislis na plave Verbatime, jer ostali "njihovi" su isto chisti krsh.

Moze li mi neko reci koji su diskovi najbolji/dovoljno dobri za PS2? Kako se snalazi sa No-name i Smart Buy Silver diskovima?

vlasta je napisao(la):
Pretpostavljamo da mislis na plave Verbatime, jer ostali "njihovi" su isto chisti krsh.

Mislim na MetalAzo, ne znam ko uopshte kupuje neke druge......
mada su stigli novi datalife, ali ih nisam probao.....

OK, za brzinu i kvalitet medija je onda sve jasno, a sto se tice programa? Da li mora Disc Juggler ili moze i Nero, da li je potrebno nesto dodatno podesiti od opcija...?

Ma ja sam ih rezo na win on cd-u i nisam imao problema, sto znachi da ce i Nero da odradi posao. Da li neko moze da pojasni zbog chega su preporuchljive manje brzine za rezanje diskova za Sony?

novi datalife su najocajniji... datalife plus sam juce probao i AOpen hoce da reze do 20x na njima a banetov primerak prijavljuje neki Speed Error... Verovatno ce biti ok sa novim firmverom... Elem, cekamo da banetov lik istestira nove medije (na onom uredjaju sto postoji samo jedan u jugi) ali vec znamo da ih ne pravi Mitsubishi vise i da nisu tamnoplavi vec zelenkasti... Kutije su kul i ne zovu ih vise metalazo nego superazo... :)

Ma bezveze....

driver je napisao(la):

rezao sam na noname diskovima 8x sony igre i rade sve koje sam narezao, mada mnogi preporucuju brzinu 4x Max. Zasto?

za i am novicei gladiaca:
brzina diskova je bitna zbog toga shto sony ima tako losh mehanizam CDa, da mu je potreban maximalni kvalitet snimka.....
zato sam i pomenuo seriju 9002 koja je najbolja od svih shto se tiche toga, ali nemaju je svi....video sam gomilu sonija koji jedva chitaju i verbatim diskove snimljene 4x...

driver je napisao(la):
za i am novicei gladiaca:
brzina diskova je bitna zbog toga shto sony ima tako losh mehanizam CDa, da mu je potreban maximalni kvalitet snimka.....
zato sam i pomenuo seriju 9002 koja je najbolja od svih shto se tiche toga, ali nemaju je svi....video sam gomilu sonija koji jedva chitaju i verbatim diskove snimljene 4x...

Thanks

Vrh Dno