Šta je novo?

Kopernikus OTT

Još samo ako bi neko ponudio pakete BEZ Pinka......

već su otvorene dve teme za komepnikus IPTV.

Nedostaje Pink Film sa domaćim filmovima .Možda da razmisle i ubace nov Pink Western jer je do ovakvih filmova jako teško doći na bilo kojoj televiziji. Ne vidim SOS kanal.

Poslednja izmena:
Ne, mozda da razmisle i da izbace Pink ****** i ubace nesto kvalitetnije.

Na tvoju veliku žalost ubačeni su pink western i pink classic kanali gde je sve takoreći najbolja holivudska filmska produkcija nastala između 1930-1980 godine.

Poslednja izmena:
Reklamiraju u ponudi da imaju sve sport klub kanale i arene, da li moze neko to da potvrdi? Zanima me cena aktivacije osnovne ponude i ostalih paketa.

Juce sam gledao i nije bilo sport klubova ,jedino da su ih danas ubacili.Ima 4 arene.Ima samo jedna ponuda.Da ih nisi pomešao sa kablovskom.

Cena još nije definisana.

Poslednja izmena:
Juce sam gledao i nije bilo sport klubova ,jedino da su ih danas ubacili.Ima 4 arene.Ima samo jedna ponuda.Da ih nisi pomešao sa kablovskom.

Cena još nije definisana.

Nisam pomesao, reklamiraju se maltene na svim kanalima. Kazu da imaju sve cetiri Arene i cak imaju Sport Klubove 4, 5, 6 i naravno 1, 2, 3. Zbog toga sam i pitao za ostale ponude (pakete) jer sigurno nece da ubace sve to u osnovni paket.

Nema sport klubova,bar kod mene u listi ih jednostavno nema.Za sada postoji samo osnovna ponuda ,a dodatna ponuda još nije u planu.Jedina ponuda je što se osnovna ponuda deli na strane i domaće kanale.

Cele jeseni i zime reklamiraju sve četiri Arene i svih šest Sport klubova. Reklamiraju još i MTV, VH1, Disney... Sve same lagarije. Ali mislim da je to reklama za kablovsku.
A što se tiče OTT televizije, baš me zanima da li je ova usluga stekla bar jednog pretplatnika. Koliko se sećam, na Kopernikusovom (sada nepostojećem) forumu, stajala je informacija da je OTT televizija startovala zvanično 1.1.2014.
Ugovor se potpisuje na 24 meseca, a cena je 1000 dinara, prilikom potpisivanja ugovora prve tri pretplate se plaćaju unapred (tri hiljadarke).

To je izgleda akcijska ponuda, po isteku iste verovatno će tražiti uplatu unapred prvih dvanaest pretplata...:D

Nema sport klubova,bar kod mene u listi ih jednostavno nema.Za sada postoji samo osnovna ponuda ,a dodatna ponuda još nije u planu.Jedina ponuda je što se osnovna ponuda deli na strane i domaće kanale.

Jesu li ubacili sportklub kanale ovde?

Nece ih nikada biti.sbb ih ne daje.

Koristi li neko ovo? Iskustva, kanali? posto im na sajtu nema bas puno informacija..

Lepo radi. Slika nije bas na zavidnom nivou, moze bolje to. Arene,es, pink ceo, svi nacionalni kanali iz Srbije, MK, Cro, BH, svi lokalni ali bas svi iz Srbije, CN, Minimax, Viasat Explore, History, tv 1000, NG, 18 erotskih kanala, S radio. 72h unazad snimanje. Mogu okaciti snimak na YT pa vidi.

Pozdrav, zanima me da li secka slika. Ja sam koristio neko vreme i u zadnjih 30 - tak dana imam problem da slika zna da secka. Hvala unapred na odgovoru.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

Vrh Dno