Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

Meni su juce rekli u poslovnici da Veliki kucni paket dobija HBO kanale po default, a ostali mogu da doplate ako zele. Za SK nije bila sigurna.

"Obaveštavaju se svi korisnici kablovske televizije Kopernikus da će od petka 29.03.2019. dve televizije koje emituju program na slovačkom jeziku TV JOJ i TV Markiza biti samo u digitalnoj ponudi."

Druže,brate,prijatelju zbog čega ne pročitaš šta je čovek napisao?
A napisao je da mu je rekao čovek u poslovnici,pa kako može da bude siguran?
Ne znam cemu toliko nestrpljenje u vezi tog ubrzanja, kao da po ceo dan samo o tome razmisljaju.
Nadjite sebi nesto da radite i brzo ce vam proci tih par dana. Internet i sad nije toliko ocajan pa da vam je to ubrzanje od zivotnog znacaja. Moj brat koristi internet brzine 8mb i zadovoljan je.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Ni meni nije jasno.Svako ubrzanje je dobro došlo pogotovo ako ništa bitno ne poskupljuje mada mi sadašnji paket 30/3 završava posao pogotovo od kako sam uzeo statičku IP adresu.I nije mi jasno zbog čega je bitna NovaS?Instalirajte Kodi i pogledajte kada ima nešto zanimljivo...

Mogu oni net da povecaju i sto puta, i milion puta,dzaba sve kad smo natovani. Meni je sasvim dovoljno 30/3 ali dzabe kad ne mogu nista preko kodija da pustim uzivo,tj hoce ali iz ko zna kog puta,dok kad ga nakacim na mobilni net,otvara iz prve...

Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока

Mogu oni net da povecaju i sto puta, i milion puta,dzaba sve kad smo natovani. Meni je sasvim dovoljno 30/3 ali dzabe kad ne mogu nista preko kodija da pustim uzivo,tj hoce ali iz ko zna kog puta,dok kad ga nakacim na mobilni net,otvara iz prve...

A na mobilnom netu nisi natovan?

Ne znam za mobilni net da li je natovan,ali pusta sve bez problema.
@Alister kako preko proxy?

Evo i detaljnijeg cenovnika:

03-29-2019 13;17;41.jpg 03-29-2019 13;12;48.jpg

Ja sam imao ovaj Vkp+30/3 koji sad od ovih paketa će da mi bude?

Послато са Nokia 5.1 уз помоћ Тапатока

03-29-2019 13;12;48.jpg

VKP+30/3 ide na TV M+net 60/8+Xplus.

Bice ti 60/8 i svi kanali, znaci SK HD, HBO HD uz povecanje cene.

Znaci samo četvrta kolona je zakljucana za MKP+30/3(stari paket)?

Izgleda da opet nisu iste cene za sve gradove jer ovaj cenovnik nema logike.

Pa pišu lokacije, tako da nije isto za sve.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Ako sam ja standard paket i 30/3, sto me nisu ostavili na M i 30/3, 2250din, to je manje nego sto placam sad (2440din)?

Ovaj cenovnik nema veze s vezom,onaj sti ima vise sad dobija manje a onaj sto imao manji dobija veci paket. Nesto su oni ovde pomesali...

Da li će osvanuti 1.april....

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Neka mi neko objasni imam veliki paket i net 30/3 da li cu imati L paket

Nećeš imati, tvoj trenutni paket VKP+30/3 ide na TV M+net 60/8 + Xplus. (2599 din)

Možeš da pređeš na paket TV L+net 30/3, ostaće ti ista brzina neta, ali imaćeš sve kanale i to za 100 dinara manje.

Poslednja izmena:
Internet je skuplji od TV-a... Tako da će više da dobije ko je sad imao standardni paket i brži internet nego neko ko je imao veliki paket sa sporijim internetom...

Nazad
Vrh Dno