Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

CBN opet... I opet nije hteo da radi iz prve, testiraju nesto sa tim CBN modemima (morali su ovi iz BG-a da vracaju ta podesavanja neka, jer zbog tog novog sistema nije hteo da se konkektuje)....

edit:

haha evo sad me zvali i kazu javili im iz Bg-a da cu imati problema nestajace mi internet, jer je kod njih tamo neki problem :crash:
Koja verzija softvera ti je na modemu?

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Proverio sam bio odmah, stara je iz 2014 god... Rekli su mi momco sto su bili da namestaju da oni u beogrady nesto testiraju oko tih CBN modema....

Edit:
A u textu za stb stoji
"da platimo manje, a dobijemo vise..." ovi nas zezaju verovatno... Digli pretpaltu na 1400din...gde cemo verovatno imati dosta manje kanala i plus ce jos naplacivati za drugi...treci stb/karticu... Ja tu ne vidim gde cu platiti manje a dobiti vise :eyebrows:
Bolje da su napisali da ce nas odrati i to je to... Al aj da sacekamo da vidimo te pakete i ponude.

Poslednja izmena:
Ako encodiraju sve digitalne kanale i ukinu analogne, jos uvedu pretplate za dodatne tv, neka odvoje net od tv. Pa cu lepu da ugasim njihovu televiziju.

Ugasicu sve njihovo. Za 1400 dinara jedino sve kanale da imam. Pa da doplatim boxove ako treba.

Sent from my E2003 using Tapatalk

Koja verzija softvera ti je na modemu?

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

evo proverio sam opet jer sam se setio da su bili posle sa drugim modemom , onaj sto su doneli nije hteo da se konektuje...sad je ok
Firmware Version:CH6541-3.6.0.3-SH
Firmware Build Time: 2016-11-04 15:56:40

Jedini razlog zbog kog im placam pretplatu je taj sto mogu da gledam televiziju na sva 4 televizora (internet imam kod telekoma VDSL 50/2). Onog trenutka kada budu krenuli sa kodiranjem kanala raskidam ugovor a siguran sam da ce to uciniti i ogroman broj ostalih korisnika.

Čitaš mi misli...upravo takva situacija i stav je i kod nas u kući. Pozz

Jedini razlog zbog kog im placam pretplatu je taj sto mogu da gledam televiziju na sva 4 televizora (internet imam kod telekoma VDSL 50/2). Onog trenutka kada budu krenuli sa kodiranjem kanala raskidam ugovor a siguran sam da ce to uciniti i ogroman broj ostalih korisnika.

Da i ja pozdravim ove iz KDS-a koji čitaju ovu temu i da se ovde prijavim, ako ovako stavno planiraju da urade ne znam ko će im ostati pretplatnik. Mts nudi iptv na jednom tv-u za 567 dinara mesečno, a ovi upravo digli pretplatu na 1400... c c c

Da li je moguće da će ovim potezom da nas ograniče na jedan televizor?

Valjda neće, nisu napisali da će ugasiti analognu. Ali, što jes jes, ponuda kanala u analognoj je blagi užas. Nadam se da će obogatiti ponudu novim kanalima kao što su MTV kanali (MTV, VH1, Classic...), Cinestar paket, HBO paket, HD paket, pa ko hoće nek plaća.
Trenutno, koji paket oni mogu da naprave: Arena paket i Pink paket, ali njega već plaćamo. Bez Pinkovih pedesetak kanala (od koji nešto vredi svega par njih) mi u digitalnoj imamo oko 90 kanala. To je malo da bi se napravili neki paketi, tako da ja očekujem da će ubaciti u međuvremenu još dosta novih kanala. U suprotnom, doviđenja...

Samo da ne ubaciju glupe kanale i sto se mene tice samo da placam manje :)

Da plaćamo manje? Znate li jednog operatera u Srbiji koji je smanjio cene? Da su imali na umu takvo nešto, ne bi povećavali cenu koji mesec pre kodiranja signala...

Ono sto bi trebalo da urade je da naprave OSNOVNI digitalni paket u okviru kog se kanali ne bi skrembovali i bili bi dostupni svim pretplatnicima na svim njihovim uredjajima a da Arenu i ostale pakete skrembluju pa ko hoce neka doplati. Kada sam danas rekao mojima da ce uskoro moci da gledaju televiziju samo na jednom TV prijemniku svi su se bez razmisljanja slozili da odmah na krov stavimo antenu i ratosiljamo se Zlopernikusa.

Jel ima neko info od ovih sto su pisali ovde da ce se ovo desiti?
Ja pitao njih sad kad su bili kod mene hoce li biti nekih povecanja brzina neta ili nekih akcija, kazu nece imas profi pakete ako oces :wall: Pitam ih jel me zezaju, kazu ne... :crash:

Pa šta sad želiš da ti mi kažemo kada su ti oni tako rekli?;)

Pitam za TV... Analogni ostaju normalno kao do sada ili sta?

To za analogne bih i ja voleo da znam pošto imam dva dodatna CRT televizora.

Za ljubitelje Arene - Arena Sport u HD-u? Ima li šanse?

Naravno da analogni kanali ostaju. Nigde ne piše da gase analognu televiziju.

To ce im onda biti ravno samoubistvu. Nemam nameru da za jos 2 tv-a placam dodatno na ovih 1400din ( i jos ce osnovni paket biti sigurno oko 90 kanala kao i kod ostalih operatera), tako da cim istekne ugovor( ako ne bude mogao da se raskine ugovor), tv se gleda na antenu, a net kod telekoma, druge nema.

Mislim da pre ovakvog pisma trebali su da daju neku ponudu pa onda da nude kartice ili resivere a kod kopernikusa sve obrnuto pozz

Vi 1.400 din plaćate osnovni paket? Pa to je preskupo ljudi.

Zavisi kako kome. Za sada ima 142 digitalna kanala u osnovnoj ponudi. Sve SK kanale i sve Arena sport kanale, oko 8-9 HD kanala, i ostalih kanala kao i kod vecine operatera, sto je po meni dobra ponuda za te pare.I sve je to moglo da se prati na koliko hoces televizora koji imaju dvbc tuner, bez ikakve dodante naplate. Ali kad oni smanje to na oko 90 kanala osnovne ponude , 1400dinara je stvarno preskup.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno