Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

Ako se ispostavi kao istina ovo sto sam danas cuo onada je to stvarno katastrofa. Kopernikus 51% su kupili Poljaci. Definitivno ce uvesti pakete gde ce cela digitalna biti skremblovana i davace nam settop boxove ili kartice (ko ima televizore sa ci slotom). I to samo za jedan uredjaj. Dodatni risiver ili kartica ce se doplacivati. Broj Analognih kanala ce se takodje smnjiti... Cena svega toga????? Sve treba da se zavrsi do februara naredne godine.. Daj boze da ja gresim....

Ako i samo ako se to ispostavi kao istina, onda neka im. Konkurencija jaca, polako ali sigurno. Svu prednost koju su imali polako uklanjaju, tako da se uklapaju u neki sablon, ali opet ima puno toga sto ne ispunjavaju da bi ponovo iskakali kao neki pouzdan izbor. Ugovori isticu, a oni se nek se zezaju ;)

Kod nas u analognoj nema više kanala Pink Family.

Ako se ispostavi kao istina ovo sto sam danas cuo onada je to stvarno katastrofa. Kopernikus 51% su kupili Poljaci. Definitivno ce uvesti pakete gde ce cela digitalna biti skremblovana i davace nam settop boxove ili kartice (ko ima televizore sa ci slotom). I to samo za jedan uredjaj. Dodatni risiver ili kartica ce se doplacivati. Broj Analognih kanala ce se takodje smnjiti... Cena svega toga????? Sve treba da se zavrsi do februara naredne godine.. Daj boze da ja gresim....

Pitanje je kolko je to tacno a i da bude svuda postoji osnovni paket valjda kopernikus nece da bude izuzetak pozz

Pitanje je kolko je to tacno a i da bude svuda postoji osnovni paket valjda kopernikus nece da bude izuzetak pozz

Ja na to uopšte ne gledam loše. Dajte mi arene, sk, skHD, national geo, disovery, animal planet, history, neki "kanal smrti" kako ih ja zovem, sa onim ubicama i slučajevima, RTS-ove (opet, zbog sportova), i meni dosta. Ko zna, možda i prođemo jeftinije. :)

Mada, verovatno će biti neki basic kanal...

U Boru, HD kanali, izgleda, jedino sljakaju na analognoj (SK) ili samo kao audio kanal (Al Dzazira). :D

Stvarno verujete da će kopernikus, koji evo još uvek nema niti jednu informaciju o svojim digitalnim kanalima na sajtu, uspeti da za tri-četiri meseca toliko da sredi mrežu, nabavi dovoljno kartica/boxova, ukine analogiju, sve prebaci u digitalnu, uvede pakete, telefoniju, i to ponudi kao osnovnu uslugu, uz već povećanu najskuplju pretplatu u zemlji? Hoće, ali juče, ili će do tada imati jedno dvesta pretplatnika ukupno, taman svoje zaposlene...

Opasno se razmisljam da predjem na total tv.. Pa makar i vratio se na 16-20MB/s.... Cini mi se isplativije... I bez razmisljanja hoce li nece li...

Stvarno verujete da će kopernikus, koji evo još uvek nema niti jednu informaciju o svojim digitalnim kanalima na sajtu, uspeti da za tri-četiri meseca toliko da sredi mrežu, nabavi dovoljno kartica/boxova, ukine analogiju, sve prebaci u digitalnu, uvede pakete, telefoniju, i to ponudi kao osnovnu uslugu, uz već povećanu najskuplju pretplatu u zemlji? Hoće, ali juče, ili će do tada imati jedno dvesta pretplatnika ukupno, taman svoje zaposlene...

Ne ulazim u to da li se veruje, ali iz prve ruke mogu da potvrdim da je nova oprema iz telekoma narucena bar za Jablanicki okrug, zavrsavanje generalnog menjanja i sredjivanje se ocekuje do NG.

Stara Pazova.. Nemam nikakve probleme sa kopernikusom i trenutno stanje mi i vise nego odgovara ali... Najavljeni paketi bla bla bla... A meni ugovor istice 10. Novembra... I sta potpisati ili ne potpisati.... Kad i kad je nesto zvanicno na sajtu to jedva udenu negde (jos uvek im ide reklama brzine do 16mb/s hahahah) a korisnicki servis je gotovo neobavesten...

Imam problem kad pustim film preko usb na Kcn resiveru film nema zvuka, zna mozda neko kako da to resim?

Ponudjen mi je raskid ugovora, tj vise vrsen pritisak na mene da uradim raskid jer sam radio direktne reklamacije u Beogradu iz Leskovca, naravno bili su pretisnuti da izlaze na teren i sredjuju pojacivace po banderama, nadrkan sef je dosao i rekao to je to ili raskid ugovora. Medjutim ja idem dalje, prosledjeno ratelu, ponovo zovem Beograd :laugh:

Ako neko iz Leskovca ili okoline (vidim da vas ima), zna ime sefa u ovom okrugu (onaj stariji sa belom kosom), posaljite na pm da mogu coveka licno da prijavim.

Prva Max je po meni glupost od kanala ponavljaju sve ep emisija i serija koje su pre 3 godine bile na Prva Tv.

Ponudjen mi je raskid ugovora, tj vise vrsen pritisak na mene da uradim raskid jer sam radio direktne reklamacije u Beogradu iz Leskovca, naravno bili su pretisnuti da izlaze na teren i sredjuju pojacivace po banderama, nadrkan sef je dosao i rekao to je to ili raskid ugovora. Medjutim ja idem dalje, prosledjeno ratelu, ponovo zovem Beograd :laugh:

Ako neko iz Leskovca ili okoline (vidim da vas ima), zna ime sefa u ovom okrugu (onaj stariji sa belom kosom), posaljite na pm da mogu coveka licno da prijavim.

Eee da nam je vise takvih kao ti. Svaka cast majstore...

Ne brini. I ja ih cimam direktno u Bg cim nestane net. Za sada bez prekida.

U Paracinu cas ima net cas nema i po nekoliko puta u toku dana na po pola sata, petnaest minuta i sve tako u krug.
Zvao servis kada sam danas propustio nesto vazno sa posla. Rekli su mi da su ovih dana u toku radovi i da danas zavrsavaju.
Znaci odgovor mi je licio na pripremljenu floskulu i nishta drugo.

U svakom slucaju i exe-net i JOtel su mi povoljniji menjaju cene ovih dana i jeftiniji su. Chekam josh par dana, ako se ovako nastavi da nestaje na po pola sata net random, raskidam ugovor i prijava Ratelu za neispostovanje obaveza prema ugovoru.

Mislim, niti smo obavesteni da ima nekih radova niti shta. Treba da mi moj posao zavisi od nechije kafe pauze ili shta. Ne smeju radovi biti u prime time i uveche. Toliko.

Poslednja izmena:
Prva Max je po meni glupost od kanala ponavljaju sve ep emisija i serija koje su pre 3 godine bile na Prva Tv.

Slazem se sa tobom, ali to nije razlog da je ne puste.
I 50 pinkovih kanala, sve isto vrte u krug godinama.
Pogotovo PINK FILM, PINK SERIJE i ostala sr... a nalaze se u mrezi kopernikusa

U Paracinu cas ima net cas nema i po nekoliko puta u toku dana na po pola sata, petnaest minuta i sve tako u krug.
Zvao servis kada sam danas propustio nesto vazno sa posla. Rekli su mi da su ovih dana u toku radovi i da danas zavrsavaju.
Znaci odgovor mi je licio na pripremljenu floskulu i nishta drugo.

U svakom slucaju i exe-net i JOtel su mi povoljniji menjaju cene ovih dana i jeftiniji su. Chekam josh par dana, ako se ovako nastavi da nestaje na po pola sata net random, raskidam ugovor i prijava Ratelu za neispostovanje obaveza prema ugovoru.

Mislim, niti smo obavesteni da ima nekih radova niti shta. Treba da mi moj posao zavisi od nechije kafe pauze ili shta. Ne smeju radovi biti u prime time i uveche. Toliko.
Ko menja cene ovih dana?

Послато са m2 note уз помоћ Тапатока

Kako to da u Boru radi Al Jazeera balkan HD a nijedan drugi kanal iz HD ponude se u Boru nije u ponudi?

Ma jok, ja plaćam pretplatu 1250 dinara, i imam sve HD kanale. Verovatno su tehnički resursi u vašim mestima na neki način ograničeni.

11 HD kanala: RTS HD, Eurosport 1, 2, Discovery Showcase, Discovery Science, ID Xtra, Animal Planet, Fight Network, Al Jazeera Balkans, TV Partizan i TV Vlasotince.

Nazad
Vrh Dno