Nista ne uzimaj za zlo. Malo sale nije na odmet. Vidim da veci deo svog vremena provodis testirajuci nego koristeci internet. Bilo kako bilo ni jedan operater nije savrsen ali trenutna situacija bar sto se Pazove tice je dobra. Bilo je i mnooogo gorih dana koje pamte stari korisnici.
Naravno kada sam uveo internet, povezali su mi modem i na moje skretnice iz sbb-a sve prikacili, da bih sutra kada sam zvao da pitam da li mogu da predjem pod ugovornu obavezu dobio odgovor da moram hitno do poslovnice i da platim 1990din za iznajmljivanje/instalacije modema, za koju ni sami serviseri ne znaju hahaTako da je otislo u principu 4k dinara prvog meseca zbog moje neinformisanosti ali od oktobra 1400din za internet je skroz ok meni.
Bez obzira što je u tvojoj kući nekad bila Kopernikusova televizija, ti si sad prvi put potpisao ugovor za internet (što znači da si novi internet korisnik), i sleduje te tri meseca gratis internet + besplatna instalaciona taksa.
Pogledajte prilog 208593
Odakle informacija? Nemoj se zezati sa takvim stvarima...od 10. 09 Sport Klubovi prestaju emitovati u SD i da će se emitovati samo u HD formatu.
Pozz
Kanidja' pid='182666' dateline='1472908140 je napisao(la):Moj operater Invest Inženjering (ako već niste primetili u temi gde sam ostavio obaveštenje o tome) je juče umesto Sport Kluba 1 i Sport Kluba 2 ubacio Sport Klub 1 HD i Sport Klub 2 HD.
Kad sam pitao radnika o čemu se radi i otkud odjednom te iznenadne promene, on kaže da se od 10. 09 Sport Klubovi prestaju emitovati u SD i da će se emitovati samo u HD formatu.
E sad, da li će to važiti za sve operatere u Srbiji i šta će biti sa preostalim SD kanalima, koji još uvek nemaju svoje HD verzije SK 4, 5 i 6 i da li će i oni biti prebačeni isključivo u HD, ne znam.
Razmišljam nešto, ako SK samo promene u HD, ima sam da im uplaćujem 1500 umesto 1200![]()
Realno, usluga je mnogo bolja, barem kod mene, tj dosta se poboljšala, cena je ostala ista iako su napucali cenu u par meseci pre par godina na postojeću sa smešno male. Da dignu na 1500, plaćao bih jer mislim da vredi sa ovoliko HD kanala, svim digitalnim i sl. p
Ponavljam, AKO ubace SK HD.
Kako mislis gratis? Ko to naplacuje tako? Daj link ponude da vidim na sta mislis.Sa druge strane Kopernikus je jedina kablovska gde platite analognu a digitalna tv je gratis. Kod ostalih morate da placate analognu kablovsku kao neku pretplatu a digitalnu tv naknadno.
Pa i kod K-kusa moras da imas njihovu televiziju da bi imao internet, a verovatno ce to da urade i sa telefonijom kasnije. Ne razlikuju se po takvoj vrsti ponude uopste. A ti pricas o IPTV-u koji je opet malo drugaciji, ide preko parice, znaci drugaciji kablovi koji su jeftniji, nizi protok interneta, asinhron prenos podataka, itd itd...Isto i za iptv, morate platiti net da biste imali iptv, a da biste imali net morate platiti dodatno pretplatu za fiksni telefon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari