Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

A ovi novi kanali su ubaceni samo u digitalnoj ponudi? Analogna ostalo sve bez promena osim sto su izbacili CBS Reality i ubacili The medical channel. I jel aktivna frekvencija 658 000 i u Beogradu ili ne? Tv mi kaže promenjena mala kanala i kada skeniram dobijem sve isto kao i pre bez novih.

U Analognoj ponudi vise nece biti prosirenja, vec ce sirenjem digitalnih frekvencija, sve vise smanjivati analogne kanale

Rucno unesem novu frekvenciju i napise mi jacina signala 0, kvalitet 0. Sve ostale frekvencije 98%, 100%. Ne znam do cega je to. Tv je Lg iz poslednje Lf serije.

Znaci da jos nisu ubacili nove kanale u tvom gradu, tako je i kod mene u Svilajncu, jos nisu ubacili...

Izgleda da je moguce... Malo mi je glup taj njihov sistem, valjda kad ubacuju nove kanal ubace u sve gradove gde ima kopernikus a ne neko dobije sad, neko za tri mesec a neko nikad...

Izgleda da je moguce... Malo mi je glup taj njihov sistem, valjda kad ubacuju nove kanal ubace u sve gradove gde ima kopernikus a ne neko dobije sad, neko za tri mesec a neko nikad...

Nemoj nista da te cudi sto se tice kcn-a, kod njih je sve moguce. Pa i to da 75 kanala kao 150 kanala kostaju isto. Naravno kod nas nema novih kanala, ne zna se ni da li ce ih biti. Ukupno 76 u digitalu. :zgran:

To za cenu je tek bezobrazluk... Kod nas malo kasne, ali ipak ubace nove kanale a kod vas... Sta li ste vi Bogu zgresili.

Info Puls na rednom broju 24. A kanal TV Vranje izbačen iz digitalne ponude, a u analognoj na mestu istog stoji "pidžama".

U analognoj ponudi promena frekvencije kanala Pink family sada je na 383000 a bio je na 783000. Na frekvenciji 783000 sada je Info puls ima ga trenutno na dve frekvencije (799000). Kanal Fox bez slike samo titl. Slobodne frekvencije za digitalnu od 642000 do 738000. Nemam nikakvu informaciju sto se tice Tv Vranja zasto je izbaceno iz digitalne ponude.

A u Leskovac i naselje anciki sta ima novo? :D Jos nemate tv Stajkovce? :)

A u Leskovac i naselje anciki sta ima novo? :D Jos nemate tv Stajkovce?

Nije lepo da nas vredjas ako te ne interesuju ovakve stvari nemoj pratiti forum nas nekoliko to zanima i dalje ce mo deliti informacije iz svojih gradova pozdrav

Da li još neki kablovski operater radi kao Kopernikus da mogu da gledam na koliko god hoću TVa digitalno? Da nije kao na SBBu gde mi treba STB za svaki TV...

Кад си већ у овом крају, да поменем и exe-net. ;) Пријавиш се на сајту за оптику па можда и сврате.

Akrivirana frekvencija 658000 sa novim kanalima u Beogradu.

Ako ne pratiš redovno ovu temu, a ti je prelistaj malo... Idi na 228. stranicu.

kod mene i dalje nema sk 4 sk 5 sk 6 a iz sm sam kako da pronadjem te kanale

kod mene i dalje nema sk 4 sk 5 sk 6 a iz sm sam kako da pronadjem te kanale

Možda u Sremskoj Mitrovici još nisu ubacili... Ako se ne varam, kolega Bericrasa nije napisao da su i u vašem gradu pušteni novi kanali. Ako imaš sve ostale kanale, a samo novi fale, to znači da ih kod vas još nisu ubacili.

Ruma - Sremska Mitrovica ubačeni su svi ti kanali pre 10-ak dana...

Na tv kreni od frekvencije 658 Mhz pa onda idi do 738 Mhz, svaki kanal je 8 Mhz (658, 666, 674, 682, 690, 698, 706,714, 722, 730, 738). Tu su svi kanali.

Inače, reče mi prijatelj, da onaj box što dele, radi bez greške. Ispočetka su bili neki problemi da se povremeno resetovao i pretraživao automatski kanale, kaže da sada nema tih problema, a i kada se resetuje to se desi samo kada ubace nove kanale. Nema potrebe da bilo šta radi na boxu, da pretražuje frekvencije ili bilo šta. Sve sam radi. Videću da uzmem to da rešim problem sa ovim šugavim VOX-om...

Novi kanali na 658000 i u Novom Sadu danas. U petak pitao u Kopernikusu, kazu nisu culi nista konkretno o uvodjenju novih kanala...ispada da oni nemaju nikakve informacije. Inace, na mnogim kanalim danas smetnje velike.

Nazad
Vrh Dno