pedjadroid
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 02.10.2015
- Poena
- 95
Extra... Jedan epg godisnje po kanalu... Eeejjj pa i to je nesto....
Здраво свима,
Хтео бих да питам кориснике Kopernikus-а у Крњачи (код Метроа) како су генерално задовољни ТВ и интернетом...? Треба ускоро да се одлучим ког провајдера да изаберем, различте комбинације су у игри - Kopernikus, SkyNet, Telekom-ов BOX, па ме конкретно за Kopernikus занима каква су искуства корисника (квалитет слике, да ли је сигнал добар, PING код интернета, DL/UL...)?
Унапред хвала на одговорима.![]()
Ako mu vec kazes da ima brzi internet onda to i dokumentuj (uporedi brzine i cenu). Konkretno ja placam kablovsku i internet 2600din mesecno i imam brzinu neta 30/3. Brzina je uvek ta deklarisana. A na sky netu? Nemoj da se nadjes prozvanim. Ni ja ne znam situaciju kod sky neta. Samo bilo bi lepo tvrdnju potkrepiti pismeno.
Za sky net sam dokumentovao jos prosle godine u odgovarajucoj temi. Internet kosta 1250 dinara brzina je 60/30 mbps. Mislim da ima i paket 100/50 za 1600 dinara. To je uz ugovor na 2 godine i odnosi se na optiku.
Dakle taj jeftiniji paket 60/30 i d3i bi mesecno kostali 2240 dinara.
Hosted by Vip
http://www.speedtest.net/result/4715164827.png
Hosted by Telekom Srbija:
http://www.speedtest.net/result/4715171296.png
D3i nema seckanja na Sky netu, koristi komsija,prve 2 pretplate su gratis.Sve radi ok. Sky net je za sada 2 x stcnuo. Jednom kada se bio udes na Pacnevcu pa su neki optički kabl presekli i jednom kada je investitor u zgradi pored isto uradio kada su pravili zgradu. Resili su problem u roku od odmah. Tehnicka podrska je dobra, oni imaju za svaki kraj gde posluju odredjenu osobu koja odrzava mrezu u tom delu grada i odmah ti daju broj iz podrske da ih zoveš ili te zovu ti sto odrzavaju mrezu da pitaju sta ne valja. Ruteri se dobijaju razliciti, ranije su delili tp link neki kodel wr, meni je zapao Tenda koji izvlaci na wifiju nekih 40/45 mbps. Kopernikus ima par hd kanala: 2 eurosporta, discovery hd showcase, a.planet hd, disc.science hd i disc.id xtra europe hd. Placas analognu,digitalna je gratis. Pretplata je 1250. Ja sam ih uzeo zbog Arena ali su ih ukinuli, ostao je samo 1 kanal Arene ali zato imas 6 Sport klubova. Jedino sto mi se kod sky neta ne svidja je sto kasne sa racunima. Na primer meni je u aprilu stigao racun za januar , februar, mart. Za svaki ti je rok neki datum pa npr taj iz marta ima rok placanja negde do maja.
@dzonihsv, да чуо сам за Beogrid, имају чак и неку фору са брзим преносом података у њиховој локалној мрежи. Каква је техничка подршка SkyNet-а, да ли можда знаш, да ли брзо решавају проблеме...?
Evo ako nekoga zanima cela instalacija u Krnjaci kako izgleda. Ne znam da li je zgodno da stavim u ovoj temi posto se ne odnosi na Kopernikus ali pomazem samo kolegi iznad koji se dvoumi između 2 operatera.
Јесте (ваљда) Коперникус крив, тачно је да RTS HD не ради преко етра али није проблем да га добију каблом и проследе корисницима. Или Коперникус све хвата антеном? Како остали могу да га гледају?
Vec sam pitao ovde, ali ne mogu sad da nadjem na kojoj stranici mi je post. Zna li neko zasto vise digitalni Nickelodeon ne moze da se snima preko njihovog PowerBox HD STB-a? Do pre nekih pola meseca, malo jace, je mogao da se snima, sad trazi nekakvu karticu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari