Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

A u Boru i dalje nista novo! Ni novih kanala ni aktiviranja preostalih dtv frekvencija.

Mato!
Proveri frekvencije 410,418,426,434,442 i 450!
Meni pokazje nivo od 80% i kvalitet od 90% kao i svi ostali kanali, ali tjuner ne pronalazi ništa!

U Jagodini od sinoć stalno neki problem sa internetom. Malo radi, malo ne radi.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

U Svilajncu sve sljaka bez problema...

Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока

Mato!
Proveri frekvencije 410,418,426,434,442 i 450!
Meni pokazje nivo od 80% i kvalitet od 90% kao i svi ostali kanali, ali tjuner ne pronalazi ništa!

I u Nisu je na tim frekvencijama prisutan signal ali je nemoguce azuriranje liste kanala sa navedenih frekvencija.

Na tim frekvencijama je najverovatnije pušten internet,to što ga ti ne koristiš nema veze.Ima ko ga plaća i koristi.

Moram da pohvalim kopernikus, iz Pazove!

Skoro da je sva ponuda prešla u digitalu, šest sport klubova, eurosport 1 i 2 u HD, rts u HD... Izgubili su arene 2, 3 i 4, ali i ovako su bili ako se ne varam praktično JEDINI provider u državi koji je imao i sk i arenu u ponudi. Tu su i Animal Planet, Discovery i ID takođe u HD. Lepa ponuda sada! :)

Na tim frekvencijama je najverovatnije pušten internet,to što ga ti ne koristiš nema veze.Ima ko ga plaća i koristi.
Kako to da BORSKI koji je u neznam kom delu grada ima signala na tim frekvencijama a ja koji sam takodje iz Bore i koristim kopernikusov internet na tim frekvencijama imam signal 0%,u cemu je onda fora?

Fruska Gora je takodje u HD :D al oni bar non stop pustaju program u HD, a ne ko rts hd... Da su im ostale sve arene bila bi super ponuda, ali bolje i to nego povecanje cena. Videcemo koliko ce dugo i ovi ostali biti za dz.

Discovery scinece HD ima iritirajuce mali font titlova... zbog cega?

Poslednja izmena:
Kolega bericrasa, a šta je sa kanalima na frekvenciji 386000, TV Doma, TV Nova, CMC i RTL 2, rade li, ili su i dalje kodirani?

Kolega bericrasa, a šta je sa kanalima na frekvenciji 386000, TV Doma, TV Nova, CMC i RTL 2, rade li, ili su i dalje kodirani?

Svi ti navedeni kanali su i dalje kodirani...nema slike, samo radi teletekst.

Može li neko da mi postavi svoja podesavanja resivera? Dakle pocetnu frekvenciju, krajnju, symbol rate i QAM?
Hvala unapred

Nazad
Vrh Dno