Pogledajte prilog 200617Pogledajte prilog 200617
mata06 nema ni god mene signala, samo modulacija...
Mato!
Proveri frekvencije 410,418,426,434,442 i 450!
Meni pokazje nivo od 80% i kvalitet od 90% kao i svi ostali kanali, ali tjuner ne pronalazi ništa!
A da nisu slucajno to frekvencije za internet
Ne znam da li ima veze, ali internet mi nije Kopernikusov, već BeotelNet!A da nisu slucajno to frekvencije za internet
Kako to da BORSKI koji je u neznam kom delu grada ima signala na tim frekvencijama a ja koji sam takodje iz Bore i koristim kopernikusov internet na tim frekvencijama imam signal 0%,u cemu je onda fora?Na tim frekvencijama je najverovatnije pušten internet,to što ga ti ne koristiš nema veze.Ima ko ga plaća i koristi.
Novo selište, kod prodavnice Trio!Kako to da BORSKI koji je u neznam kom delu grada ima signala na tim frekvencijama a ja koji sam takodje iz Bore i koristim kopernikusov internet na tim frekvencijama imam signal 0%,u cemu je onda fora?
Kolega bericrasa, a šta je sa kanalima na frekvenciji 386000, TV Doma, TV Nova, CMC i RTL 2, rade li, ili su i dalje kodirani?
Da li se u SM mogu ovi kanali pratiti slobodno preko set-top boxa, bez kablovskog operatera?Svi ti navedeni kanali su i dalje kodirani...nema slike, samo radi teletekst.
Discovery scinece HD ima iritirajuce mali font titlova... zbog cega?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari