Šta je novo?

KoolPlaya

NorthGate

Čuven
Učlanjen(a)
01.01.2004
Poena
805
Da li neko može da mi kaže zašto ovaj program koji je sličan BSPlayer-u,ne može da mi učita i prevod i ako ga ima na disku?
Na slici su neki codeci,pa ako neko zna da mi kaže koji su potrebni za ovaj program da bi radio kako treba.

Poslednja izmena:
A da ti batalis taj program? Probaj KMPlayer umjesto njega, ne trebaju ti kodeci instalirani, dolazi sa njima, preko njega sam pustio sve video fajlove koje imam od kojih neke nisu htjeli fino da prikazu ostali playeri.

http://www.kmplayer.com/forums/index.php

Nisam znao to za titlove! Kod mene u opcijama ima opcija za titlove, ali nemam DivX filmova pa stvarno nisam probao:

edit: Evo uzeh jedan DivX od brata, radi titl, jedino sam naletio na cudnu stvar sa nasim slovima: prikazuje ih pogresno kada cita titl sa CD-a, a kada isti titl iskopiram na HDD pa ga ucitam, prikazuje ih kako treba 🙂

Prilozi

• kmplayer.webp
    kmplayer.webp
    94.9 KB · Pregleda: 39
Poslednja izmena:
Da li neko može da mi kaže zašto ovaj program koji je sličan BSPlayer-u,ne može da mi učita i prevod i ako ga ima na disku?
Na slici su neki codeci,pa ako neko zna da mi kaže koji su potrebni za ovaj program da bi radio kako treba.
Na ovom programu mi se svidelo što može da se snimi scena,a da li može na nekim od tih što ste rekli?

Kod KMPlayer-a moze.

ma, moze to skoro kod svih... moze i BS Player, i MPC, i VLC... po mom misljenju, najbolje je to uradjeno u BSPu...
Gde može da se skine BSP,a da nema virusa,sinoć sam skinuo neku 2.14 verziju,mislim da je tako nešto,i kad mi je našao Avast virus,ja da ga reinstaliram,a ono krene i stane i zablokira.
I naravno reinstaliranje Windowsa i sad je sve ok.

Nazad
Vrh Dno