Šta je novo?

kooler za 6300

BurekUSvemiru

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
20.03.2006
Poena
309
Dakle sta mi predlazete:

1) Artic Cooling Freezer 7 PRO
2) Cooler Master Hyper TX ?

cene su gotovo iste....

ajde odmah da pitam i za graficku...

1) Artic Cooling VGA NV Silencer 5
2) Zalman ZM-VF700AlCu

cene su opet gotovo iste 🙂

Za procesor bih ti preporucio hyper tx,jer ga posedujem i tvrdim da za te pare tesko mozes naci bolji kuler, a za graficku zalmana...imas takvih tema milion pa mozes da ih potrazis...

Za procesor bih ti preporucio hyper tx,jer ga posedujem i tvrdim da za te pare tesko mozes naci bolji kuler, a za graficku zalmana...imas takvih tema milion pa mozes da ih potrazis...

Slazem se hyper TX je ekstra a grafika pa naravno zalman:smash:

graficka mi je inno3d 7600gst. za graficku sam i mislim zalmana, jer ga svi, ali svi hlave, a za procesor, mislim da sam video na netu da je ovaj AC dobar pa sam hteo da proverim ovde sta ljudi misle

Klothius je napisao(la):
Koju graficku imas?

Inache da si pogledao u njegovoj mashini video bi koju grafichku ima.... 😉
Edit: Burek me preteche....

@ BurekUSvemiru
Za cpu ti je vishe nego dovoljan Hyper TX.... 🙂
Lep ti je klok sa tolikim undervoltom.... :wave:

Poslednja izmena:
1) Artic Cooling Freezer 7 PRO PWM skuplji i bolji od CM Hyper TX-a,tisi,kvalitetniji jednom recju.I naravno :
2) Zalman ZM-VF700AlCu pre svega zbog kompatibilnosti sa vecinom graf. kartica.Hladnjaci za memoriju.Opet skuplji od AC NV Silencer 5 Rev.3.Ne znam odakle tebi da su im cene gotovo iste.

pa tu gde sam ja gledao imaju samo Artic Cooling Freezer 7 PRO i on je 21€, a toliko je hyper tx po drugim prodavnicama u novom sadu, koliko sam ja video... mozda malo manje, oko 20€... na istom mestu ima vf700alcu za 21€, a Artic Cooling NV Silencer 5 je 20€.

Jos bolja varijanta za graficku je Zalman VF900Cu .... vrh !

Nazad
Vrh Dno