Šta je novo?

konzola koja ?

malaopasnost

Cenjen
Učlanjen(a)
24.03.2013
Poena
154
Mala pomoć,
Konzole nikada nisam imao niti igrao . PC za mene je bio i ostao zakon ali . Trebao bi da kupim klincima neku konzolu za igranje pri čemu mi je akcenat na igranju kao na Wii konzoli senzori pokreti itd. Koja konzola je naj po pitanju detekcije pokreta, izbora igara . Konzola bi služila najviše za porodično igranje u dnevnoj sobi.

Unapred hvala.

Sacekaj nove konzole, da se vidi sta je Xbox uradio po pitanju Kinect-a.

Znaci video si samo PC i za tebe je to bio i ostao zakon 🙂 Standardno za bench :d

Znaci video si samo PC i za tebe je to bio i ostao zakon 🙂 Standardno za bench :d

Jeste PC bio i ostao zakon ali eto nisu ni konzole lose :d ja sam odlucio da pored zakona nabavim i nesto za zezanje po prvi put 🙂...mada nove konzole u principu = PC sto se hardvera tice. Ja licno naginjem ka ps4.

Poslednja izmena:
Moze I PS4 ima EyeStick (ili kako vec) kameru cujem da je mnogo bolja of Xboxa, sad koliki ti je budzet...

Iskreno, za klince je Nintendo Wii zakon, em ti je sada neverovatno jeftina, em ima pregrst dobrih i zanimljivih igara upravo za klince i porodicno igranje. Sa ovom konzolom em stedis em ubadas pravo u centar kada su deca u pitanju.

Jeste PC bio i ostao zakon ali eto nisu ni konzole lose :d ja sam odlucio da pored zakona nabavim i nesto za zezanje po prvi put 🙂...mada nove konzole u principu = PC sto se hardvera tice. Ja licno naginjem ka ps4.

Pa kako to znas kad je nikad nisi imao niti probao :d

Hardver tu ama bas nema nikakve veze, user experience i igre na konzolama su totalno drugacije od onih na PCu, konzole nisu jos jedna platforma koja ima COD i Fifu, na konzolama se igraju prvenstveno ekskluzive, a Sony ima ubedljivo najbolje, i to je ono zbog cega se konzola kupuje...

zainteresovan sam najviše za konzole sa senzorima za pokret a to je ono što bi u ovom slučaju bilo naj bitnije to jest nešto drugačije. COD , WOT , PES .... odradjuje i PC. kako su se do sada pokazale konzole i njihova preciznost u svemu ovome . koliko sam ja kao laik upućen osim za Wii nisam čuo neke reči prevelike hvale za konzole i igre za mahanje ručicama i nogicama.

Pa kako to znas kad je nikad nisi imao niti probao :d

Hardver tu ama bas nema nikakve veze, user experience i igre na konzolama su totalno drugacije od onih na PCu, konzole nisu jos jedna platforma koja ima COD i Fifu, na konzolama se igraju prvenstveno ekskluzive, a Sony ima ubedljivo najbolje, i to je ono zbog cega se konzola kupuje...

To što nemam trenutno konzolu ne znači da nisam igrao igre na konzolama...mada neću više o ovome da ne otvaram po 1000 put temu pc vs konzole. Jedino ću reći da me je ps4 zainteresovao i da ću ga nabaviti ali to ne znači da mislim da je nešto bolje ili gore jednostavno ili ima nešto zanimljivo ili ne i to je sve...a uzgred i PC ima eksluzive tako da ta rečenica ništa ne znači...

Poslednja izmena:
zainteresovan sam najviše za konzole sa senzorima za pokret a to je ono što bi u ovom slučaju bilo naj bitnije to jest nešto drugačije. COD , WOT , PES .... odradjuje i PC. kako su se do sada pokazale konzole i njihova preciznost u svemu ovome . koliko sam ja kao laik upućen osim za Wii nisam čuo neke reči prevelike hvale za konzole i igre za mahanje ručicama i nogicama.

Kao sto ti je Shone rekao, nemas sta da razmisljas ako hoces da ti se klinci zezaju rucicama - Wii je mama......
Na PS3 moji klinci su par puta igrali neke igre ( doduse, ne znam koliki su tvoji ali mladji moj junior ima 12 ), bilo interesantno sat vremena i vratili se za pad.....
IMHO, kamera je, bar do sada, bila precenjena na PS3......

Svaki komentar mi je dragocen tako da sto vise budem znao ..... Necu se *****ati..... Valjda. HVALA u svakom slucaju svima koji odvoje malo vremena da napisu neku pametnu.

Pa vec su ti sve rekli. Za klince, mahanje, djipanje, Wii i kraj

Prvo koliko si para spreman da potošiš?Da li ćeš igrati originale ili ćeš igrati narodnjake,ako želiš što jeftinije najbolje je Wii em je najjeftiniji em odmah dobijaš opremu za mlataranje.Ako uzmeš PS3 moraš i dodatnu opremu za mlataranje PS kameru i move kontroler,ako uzmeš xbox 360 moraš da uzmeš kinect sensor da bi mlatarao rukama i nogama.

ok izbor je pao na Wii. a sada dalje da li da uzmem mini Wii ili stari i da li je sve ono što dodatno nudi stari Wii vredno tih par hiljada.

To što nemam trenutno konzolu ne znači da nisam igrao igre na konzolama...mada neću više o ovome da ne otvaram po 1000 put temu pc vs konzole. Jedino ću reći da me je ps4 zainteresovao i da ću ga nabaviti ali to ne znači da mislim da je nešto bolje ili gore jednostavno ili ima nešto zanimljivo ili ne i to je sve...a uzgred i PC ima eksluzive tako da ta rečenica ništa ne znači...

Pa ako si igrao igre na konzolama, onda znas kakve su i sam mozes da odlucis. I ne razumem kako te PS4 zainteresovao kada hoces casual igre koje koriste motion tehnologiju, to imaju sve tri konzole ali Playstation najmanje...

Pa ako si igrao igre na konzolama, onda znas kakve su i sam mozes da odlucis. I ne razumem kako te PS4 zainteresovao kada hoces casual igre koje koriste motion tehnologiju, to imaju sve tri konzole ali Playstation najmanje...

Koliko sam ja skontao, nije ovaj niki trazio motion tehnologiju, nego ovaj sto je otvorio tred..

Nazad
Vrh Dno