Šta je novo?

Konvertovanje NTFS u FAT32...problem

Misa®

Zapažen
Učlanjen(a)
01.01.1970
Poena
20
Instalirao sam XP na FAT32, pa sam ga uz pomoć PM7.0 konvertovao u NTFS sada kada hoću da konvertujem NTFS u FAT32 prijavljuje mi:
Error 1681 data is compressed or sparse, file 275(128).

tako ti boga nemoj to raditi... ja sam *****ao particije koriscenjem raznoraznih pmagica, one rade, ali skoro, kao sto vidis. najbolje je pustiti da ti windows sam to odradi, i to iz pocetka...

PM ako je ovo partision magic(kako vec se pise) onda si se za**bao taj program je obicno djubre i samo pravi probleme .
Primer :
Drug ceo disknapravi bez partricija i onda pomocu PM-a napravi gomilu i sad kad donese disk kod mene moj Win ga prepozna i radi iskljucivo u PIO modu i kopiranje traje veoma dugo .

Sacuvaj podatke i radi format moja preporuka

:wave;

E, Misa® javi mi se u vezi onog USR-a na Private Message obavezno sto pre!!!!!!
Celt
Pozdrav!

Misa® je napisao(la):
Instalirao sam XP na FAT32, pa sam ga uz pomoć PM7.0 konvertovao u NTFS sada kada hoću da konvertujem NTFS u FAT32 prijavljuje mi:
Error 1681 data is compressed or sparse, file 275(128).

Uh uh ..nikako to nisi treba da radish.. iz NTFS- u FAT samo formatom.. nijedan konvertor ovo nece da odradi kako treba.. tako da kao shto neko reche sachuvaj podatke i format..
:(

Nauk za sledeci put.

Ni ja nesto ne preferiram Pm, vise volim stari, dobri fdisk, ali ja sam sam PM konvertovao iz NTFS u FAT bez ikakvih posledica. Mada nema pravila

Taj PM mi zvuci kao OC iz windowsa , pitaj nekog u OC sabi dali radi tako nesto :D

Format, a? Samo to ne...Imam jedno tonu i po aplikacija u XP-u, treba mi dva dana da sve to vratim...
Meni je jasno da nisam trebao tako da konvertujem ali mi treba neko ko zna PM da bih zaobišao onaj ERROR ako je moguće.

Misa® je napisao(la):
Format, a? Samo to ne...Imam jedno tonu i po aplikacija u XP-u, treba mi dva dana da sve to vratim...
Meni je jasno da nisam trebao tako da konvertujem ali mi treba neko ko zna PM da bih zaobišao onaj ERROR ako je moguće.

Hmm ne moze. Postoji greshka u samom fajl sistemu.. mbr j everovatno vec f*** up.. tako da ono shto pre to bolje.. bekapuj pa format.

U help meniju kaže da uklonim sparse fajl koji mu smeta, ali ne kaže koji je to fajl ili koji su to fajlovi ili da barem sam ponudi da ih ukloni...ništa, samo kaže greška i to je to.

Upravo radim back-up...bedak.

Nego, da li postoji neki pouzdaniji softver za konvertovanje fajl sistema bez formata?

Kako napravis partricije nemoj ih vise konvertovati to ti je najsigurnije .

Misa® je napisao(la):
Nego, da li postoji neki pouzdaniji softver za konvertovanje fajl sistema bez formata?

Pa nema trenutno kvalitetnog i pouzdanog software za konvertovanja iz NTFS-a u Fat..
a i ne znam shto si dirao NTFS. Mislim najjachi system.

Pa zato što sam natovario XP raznim stvarima i nenormalno je spor.
Razlika u odnosu na FAT32 je drastična, skoro kao da sam prešao na 5400 disk...:(
Kada instaliraš XP u početku na NTFS ne vidiš razliku ali postle je sve sporiji i sada je to doteralo do kritične granice mojih živaca... boom
To je sad istorija, iskoristio sam nedelju za reinstalaciju, naravno u FAT32.

Vrh Dno