Šta je novo?

kontrola stampanih strana

Učlanjen(a)
10.09.2003
Poena
680
znaci kupicu uskoro novi toner, pa me zanima koliko ce stranica potrajati.
da li neko zna neki program koji ce da mi belezi koliko sam stranica stampao.
thnx

ima-li-koga-tu je napisao(la):
znaci kupicu uskoro novi toner, pa me zanima koliko ce stranica potrajati.
da li neko zna neki program koji ce da mi belezi koliko sam stranica stampao.
thnx

Taj podatak se obično nalazi na odštampanoj test ili service strani. Ne onoj iz Windows-a, nego na onoj koju sam štampač odštampa (koju može da odštampa i bez računara).

koji printer, kakve strane, koji kvalitet stampe.... sve je to vrrrlo relativno.

Da, ali kod jeftinijih štampača (npr HP5L i 6L) se brojač resetuje na 0 ako se štampač isključi iz struje.

stampac je minolta 1200w i nema broja stampanih strana na test strani.
inace kvalitet stampe nema veze, zanima me samo broj.

A nema ni kod HP 5L (so, kako citate taj broj kod ovog modela, bez obzira dal` se resetuje sa iskljucivanjem?).
Ja sam ovo video samo kod nekih skupljih PostScript stampaca, kod kojih se to obicno ocitava na display-u.

a jel ima kod hp 1010??

DS9 je napisao(la):
A nema ni kod HP 5L (so, kako citate taj broj kod ovog modela, bez obzira dal` se resetuje sa iskljucivanjem?).
Ja sam ovo video samo kod nekih skupljih PostScript stampaca, kod kojih se to obicno ocitava na display-u.

Ja imam broj strana na HP 1200. Nikada se nije resetovao, čak ni kada je printer bio dugo isključen iz struje. Takođe sam broj strana video na HP 2100, 3100, 4xxx štampačima, pa sam pretpostavio da ima i na ostalim.

pa jel postoji uopste takav program. nisam imao srece na googlu

ima-li-koga-tu je napisao(la):
pa jel postoji uopste takav program. nisam imao srece na googlu

Probaj: http://www.Pcounter.co.nz/pcdownload.htm

Da li ima nekakve sanse da to izvucem/saznam na plastikaneru z605 (Lexmark). Bitno mi je samo broj provucenih strana.

probacu ovaj program kada ga skinem sa posla, pa cu da postujem.

Nazad
Vrh Dno