Šta je novo?

kontrola PC desktopa sa laptopa preko vaerlesa?

zelja87

Cenjen
Učlanjen(a)
31.03.2010
Poena
154
Da li znate neki dobar program da mi preporucite? krekovan/sa serijskim/dzabe, naravno.

Dakle imam laptop Win7 i desktop Win7 umrezeni su, delim neke foldere i tako...pa bih ono da otvorim lepo prozor na laptopu sa pogledom na ekran PC-a...

Hvala!

TeamViewer mada kad procitam ponovo tvoje pitanje malo si mi nejasan :)

Poslednja izmena:
хеј овај програм изгледа одлично! једино што ме брине је што је преко нета, волео бих да је преко интерне мреже - ЛАНа... да ли је моја бојазан неоснована?

Koliko ja znam teamviewer server je neophodan samo za uspostavu kontakta izmedju dva kompa. Nakon toga oni su direktno povezani tako da nemas nikakve frke za bezbednost ;)

Symantec PC Anywhere i VNC viewer, pa koji ti se vise bude svideo.

ČIme su ti računari umreženi cat5 ili wireless?!

Klikni na Start dugme Windows-a i u search kucaj remote. Prvi link će ti biti remote desktop.
Mislim da je za LAN bolje rešenje od svih gore navedenih.

Ja za udaljene računare koristim VNC, TeamViewer i Remote Desktop, ali u lokalu isključivo Remote Desktop.
Da bi računar bio RD server, mora da ima Win 7 Pro ili ultimate. Home i starter ne mogu da budu serveri, samo klijenti.

Da li je Windows Remote Desktop u lokalu po nečemu bolji izbor od Teamviewer

Da, nije 3rd program, već postoji i radi bez greške (uključujući i deljenje resursa). Koristi se user i pass windows usera, ne prenosi image desktopa, već koristi lokalne resurse.
Da li TW u lokalu može da radi bez internet konekcije (za uspostavljanje veze)?

TW je u prednosti kada je potrebno da osoba koja gleda u monitor servera (desktop računara) gleda šta klijent radi na server desktopu.

Hvala na pojašnjenju

Instaliraj TightVNC. Program je besplatan, ne treba ti krek. Radi bez ikakvih problema.

Može TV preko LANa, bez neta, samo treba u podešavanjima enable-ovati LAN.

хммм, не видим нигде у подешавањима teamviewera....може помоћ?

ма римоут ако нема скрин десктопа баш, то ми не значи.

Poslednja izmena:
TeamViewer
Početni ekran - Extras - Options - Incoming LAN connections - iz padajuće liste izabereš "accept".

нисам се онда захвалио, TeamViewer је савршен!! хвала много!

Vrh Dno