Šta je novo?

Kontrola aplikacija u XP-u?

tanasko

Čuven
Učlanjen(a)
08.09.2003
Poena
609
Da li postoji neki sw koji ce moci da kontrolise odredjene aplikacije u win-u? Konkretno, jedan racunar ima net i predvidjen je za odredjenog korisnika, kolege s vremena na vreme malo mu shvrljaju po racunaru odnosno po netu. Znaci interesuje me da li postoji neka aplikacija koja ce omoguciti sifrovan pristup IE-u ili Mozzili...startujes, u ovom slucaju browser, i onda dobijes prozor za unos password-a. Varijanta sa limited account-om otpada.

Pozdrav

A sto ne stavis sifru za tog korisnika i kada on zavrsi sa radom uradi win + L, racunar ce ostati upaljen, user nece biti izlogovan = radice Net, a niko nece moci da mu svrlja po racunaru, odnosno Net-u.

Ne pasuje...znaci konkretno samo za odredjene aplikacije, u ovom slucaju browseri...

Pozdrav

Vide, probah, al nije to to... u svakom slucaju hvala najlepse. Ljudi! Dajte nove predloge. Pozdrav...

I evo resenja...

Koga interesuje ova prica, resenje je na http://www.winguardpro.com

With WinGuard Pro 2006 you can password protect your programs, windows and web pages in one easy to use program! What's more, there is also encryption for your personal files and folders. It offers an all-in-one security solution for your computer. With extra features to lock the desktop, boot keys, task keys, blocking software installations and internet access.

# Disallow all types of programs and windows
# Over 20 built-in programs or 30 if using Premium
# Add your own programs for locking *
# Block software installations *
# Lock Boot Keys (using addon) *
# Lock files and folders using encryption
# Lock Internet downloads to help prevent viruses
# Lock Zip files, Desktop, Task Keys and setup multiple users
# It's Free, no adverts, nag screens or spyware
# Works alongside your firewall, anti virus programs such as Zone Alarm and Norton AntiVirus

Za sada je on najblizi nekoj prici za koju mi je potreban. Imam par zamerki, ali nije strasno. Sve u svemu, kome je potrebno nesto slicno posao zavrsava skoro 100%.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno