Šta je novo?

Kontakti na voodoo2-ci

Kingfisher

Poštovan
Učlanjen(a)
28.12.2014
Poena
51
Kao prvo pozdrav svima posto sam nov na ovom forumu :),a kao drugo evo mog problema.Nedavno sam nabavio Voodoo 2 grafiku ali je par kontakta na jednom cipu odlemljeno (njih 15),nisu fizicki osteceni nego izgleda da su samo lemovi popustili.Posto bih hteo da je osposobim zanima me da li to moze nekako da se sanira i ako moze da li znate mozda gde jer kod mene u okolini (NS) nisam uspeo da nadjem nekog...

to bi trebalo, mislim, onom lemilicom sa toplim vazduhom i kalajem u pasti.
imam ja jednu ali sam u Beogradu.

Ako ti se niko sa foruma ne javi mogao bi da pokušaš u nekom servisu mobilnih telefona u NS.
Ako su lemovi vidno popustili iz nekog razloga na 15 nožica moguće je da toga ima još, samo se ne vidi.
Trebalo bi sve prelemiti a tu ima lepog poslića dok se sve očisti, pripremi, prelemi , ponovo prečisti, proveri...
Vredi li toga?

Imam losa iskustva sa servisima mobilnih jer ih ima gomila kojima ne bih dao ni patike da mi obrise ali nije losa ideja moracu da se raspitam.A da li se isplati,zavisi,do nekih 1-1.5K mi je prihvatljivo jer sam po malo kolekcionar a tu grafu je vec poprilicno tesko naci.
to bi trebalo, mislim, onom lemilicom sa toplim vazduhom i kalajem u pasti.
imam ja jednu ali sam u Beogradu.
Mozda bi i moglo ali te nozice nisu cvrste kao na novijim cipovima pa mislim da to mozda ne bi uspelo jer i ove koje su se odlemile su se malo pridigle u odnosu na ove dobre pa mislim da bilo nezgodno sa duvaljkom.

Poslednja izmena:
Sto rece joc najsigurnije je skroz odlemiti gpu i sve fino ocistiti pa zalemiti opet. Najpipavije je skinuti taj gpu da se ne pokrive puno nozice

Videćemo,čim prodju praznici krenuću u potragu,nadam se da ću naći nekoga da je sredi jer sam je nabavio da je ubacim u SLI u moju retro gaming mašinu a ono mućak...

Kingfisher-u, gde si. Pogledaj privatne poruke, imam nešto za tebe.

Nazad
Vrh Dno