Šta je novo?

Kontakt kod slusalica

Entheogen

Slavan
Učlanjen(a)
21.01.2007
Poena
304
Znaci dosad sam imao isti problem sa 20 sluski.. U pitanju je kontakt na kablu koji ulazi u slusalice.. Trenutno mi je kod ovih slusalica problem u kontaktu dolje gdje kabl ulazi u ovaj plasticni dio. Ja sam mislio da se nesto odletovalo unutra, ali je tamo sve normalno.. Uglavnom mogu li kako to da napravim.. Dosadilo mi je da svaki mjesec dajem 20e za sluske koji "crknu" same od sebe :|

btw, attachovao sam trenutno da vidite na koji dio kabla mislim :)

Prilozi

• Slika001.jpg
    Slika001.jpg
    26.9 KB · Pregleda: 138
Pa prekine se kabl. Seci 1cm od sluski, pa zalemi opet.

ja sam lijepio izolirku na taj dio koji se najvise "lomi". Ako se dobro odradi, skoro se i ne primjecuje.

Ne treba izolirka, postoji termo buzir, koji to radi milion puta bolje od izolirke.

ne'am pojma sta je termo buzir, mada sad najvise praktikujem jednostavno cuvanje slucalica :) Nema nosenja u dzepu, guzvanja kabla i sl ;)

e moracu i ja pocet' to da praktikujem, jer mi slusalice ne mogu mjesec dana izdrzati najvise.. :|

Ove sad su Trust, i trebalo bi da su kvalitetne s obzirom na cijenu.. Isto mi se desilo i sa 'original' sluskama sto sam dobio uz mp3 player (samsung)... :|

Trust i kvalitet su 2 pojma koja se ne mogu spojiti :)

Kada se kaze kvalitet, recimo, misli se na neke dobre Creative ili Sennheiser slusalice.

Trust i kvalitet su 2 pojma koja se ne mogu spojiti :)

Kada se kaze kvalitet, recimo, misli se na neke dobre Creative ili Sennheiser slusalice.

Koliko je creative bolji od trusta toliko je sennheiser jos bolji od creativa. Jedini problem sto ce dobre sennheiser sluske da plati vise od tog mp3 plejera i trust slusalica zajedno :D .

Ja sam uzeo Sony slushke MDR-v150 i moram ti priznati da sam izuzetno zadovoljan, nisu bubice ali zato bas ubija :D
30 jura u Platou sa garancijom od godinu dana. Kapiram da mogu i za manje pare da se nadju s'obzirom da je to Plato

aj' daj pic il' link koji model si uzeo...

thanx. sudeci po izgledu i po onome sto pise, nisu lose...

Nazad
Vrh Dno