mrljke
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 26.10.2016
- Poena
- 70
Elem, rešio sam do leta da se malo pojačam u svetlu izlaska Wow Classic-a, imam neke ideje pa me zanima da li ili gde grešim. Da napomenem, igram u 1080p i neću ići više od toga, 60hz trenutno ako uleti možda 144hz u budućnosti. Od igara neću igrati ništa jače od tog wow-a (koji bi trebao da ima isti engine kao i poslednji wow) tako da mi je to neki reper, nije mi bitno da bude preterano future proof, šta uradim sada, kad zastari menjaću platformu. U principu, voleo bih da mi Wow radi što je moguće bolje na 1080p a da ne idem u overkill.
-Procesor: - polovan kada naleti. Ovde me zanima koliki mi je upgrade neki i5, ako nije veliki da li da čekam da naleti 7700 na primer, može otključan a i ne mora.
-Memorija: - da li mi je dovoljno da ubodem samo još 8gb iste ili da probam da prodam pa da uzmem uparenu neku. Čini mi se da mi je 2133mhz max.
-Grafika: - e, ovde se najviše lomim. Rešio sam da to bude novo. Nisam dovoljno stručan niti iskusan da bih rizikovao i to mi se ne radi. Prodao bih moju koja je još godinu dana pod garancijom i dodao do 200e za novu. E sad, da li ima smisla da uzimam neku "manju" 1060 tipa zotac 6gb, ili neki rx 580 8g? Nisam siguran da li bih možda mogao da prođem i sa nekom 570 4gb...
Izvinjavam se na malo dužem tekstu i unapred se zahvaljujem na sugestijama.
mate20lite
-Procesor: - polovan kada naleti. Ovde me zanima koliki mi je upgrade neki i5, ako nije veliki da li da čekam da naleti 7700 na primer, može otključan a i ne mora.
-Memorija: - da li mi je dovoljno da ubodem samo još 8gb iste ili da probam da prodam pa da uzmem uparenu neku. Čini mi se da mi je 2133mhz max.
-Grafika: - e, ovde se najviše lomim. Rešio sam da to bude novo. Nisam dovoljno stručan niti iskusan da bih rizikovao i to mi se ne radi. Prodao bih moju koja je još godinu dana pod garancijom i dodao do 200e za novu. E sad, da li ima smisla da uzimam neku "manju" 1060 tipa zotac 6gb, ili neki rx 580 8g? Nisam siguran da li bih možda mogao da prođem i sa nekom 570 4gb...
Izvinjavam se na malo dužem tekstu i unapred se zahvaljujem na sugestijama.
mate20lite